11.1.10

Happy Ending!!!!



Ini adalah auto publish n3.
Semoga uols happy-happy selalu hingga ke akhir hayat la ye.
;-)





p/s : Aku tgh makan es krim PADDLE POP warna-warni pelangi nihhhh. Sila bayangkan aku makan es krim ni ye....sedap !!! Oh la-la ........

p/s : Aku nak cuci kete...........dah comot mcm kucing tak mandi setahun je. Huhuhuhu....







22 comments:

Tie said...

Semoga happy selalu.. :)

DUN Behrang 2020 said...

Wahhh...rajin la ko cuci keta...untung keta tu!

syah shah said...

apemende yang happy ending nih kak oi... meh story kat saya meh, nak bizibodi nih... mueheheheheh :P :P :P

zan-xray said...

uik buat auto publish ni tengah bercuti la kot..
wah wah honey moon lagi kot

xiiinam said...

Lepas makan eskrem jangan lupa gosok gigi!




:)

izan said...

zyma,

tertanya?.... apapun semoga ceria2...;D

Zyma Saad said...

Akak Tie.....

Terima kasih, Akak.
Sy juga mendoakan yg baik2 buat Akak ye.

;)

Zyma Saad said...

DUN Behrang 2020.....

Hihihihi....aku sygkan kete mcm aku sygkan hubby aku.
Huhuhuhuhu.....

;)

Zyma Saad said...

Syah Shah......

Sayang, bg Akak setiap penghujung hari yg kita lalui dgn penuh ceria, bahagia, cerah dan menghiburkan adalah HAPPY ENDING!!
Akak tak suka end my day dgn kesedihan. Nanti cepat tua.....
Muahahahaha.......

;)

Zyma Saad said...

Zan-xray......

Aku takde masa pd sebelah siang at this moment sbb busy dgn business, itu pasal aku buat auto published n3.

Hari2 aku honeymoon....honeymoon pun menyampah dah kat aku. Hihihii.....

;)

Zyma Saad said...

xiiinam a.k.a CkLah.....

Baik Kekanda. Dinda akan ikut peraturan Kekanda. Hihihihi....

;)

Zyma Saad said...

Kak Izan.....

Errkkk, apa yg tertanya2 tu, Akak?
Musykil ttg apa tu??

**Akak Izan, sy masih lagi bersama hubby. Kami tak pernah bergaduh selama ini, Insya Allah. Bertekak ala2 manja & sikit2 tu biasalah...
tak sampai setengah jam, sejuk la. Hihihihihi.

Apa yg dimaksudkan dgn HAPPY ENDING dlm n3 ni adalah; pd sy setiap penghujung hari yg sy lalui dgn penuh ceria, bahagia, cerah, membahagiakan adalah HAPPY ENDING yg amat mengujakan.

Gambar patung newly wed tu adalah perhiasan yg menggambarkan hati sy happy dan masih tersenyum ceria.

;)

en_me said...

memang sumer orang nak hepi ending kannns, tapi kalo tersandong jatuh terduduk ditengah jalan, pandai2lar bangun sendirikk.. ghitewww

Zyma Saad said...

en_me......

Akak jatuh, ko tlg angkat ye.... angkat guna jengkaut pun takpe.
Muahahahaha....

;) Yes, I agree with ur statement.

blueCITY said...

huwaaaaaaaaa
jeles2 nih
bak gak weh eskrim tuh
ekekke

lama dah tak makan eskrim
tingat2 zaman2 ada kapel
hukhuhuk

enjoy ur life
take care dear
xoxox

Mak Su said...

keta maksu pun comot ;)

Yunus Badawi said...

aku pun suka makan aiskrim. Tak nak belanja aku ke?

Zyma Saad said...

blueCITY.....

Sila la makan eskrim nihhhh.... sila la. Sedap woooo.....

You mesti share2 eskrim dgn si dia....kannnn, kannn!!!

Huhuhuhu....

Thanks a lot, Biru....
;)

Zyma Saad said...

Mak Su....

Sila la bawa kete tu mandi dgn segera ye.....huhuhuhu!!!

;)

Zyma Saad said...

Yunus Badawi a.k.a YB....

Ko nak eskrim perasa apa? Strawberry ke, coklat ke atau vanilla?? Nahhh amik RM1.00 nihh, pegi beli eskrim.

:)

Shifu67 said...

mat kool... mat kool...

ehh... siapa ambik aiskrim aku ni

Zyma Saad said...

Shifu67......

Dia....dia...dia yg amik ko punye Mat Kool. Aku tak b`salah.

Huhuhuhu.....
;)