19.12.09

YB Singgah Alor Setar.

Actually, t`kezut jugak aku hari ni. YB dtg ke Alor Setar b`sama family beliau. Beliau dari negeri jiran aku, Perlis.......holiday la. Beliau call aku dan ajak jumpa di tempat sekian dan sekian (nama tempat harus di rahsiakan...). Aku sempat b`dating b`berapa minit dgn YB dan mak Adam (wife YB). Dgn Adam sekali aku dating. Comel si kecil ni. Baik sgt.....mcm YB & mak Adam. YB dan juga Mak Adam friendly and so nice.


Ni la YB nya. Gambar ini telah d`kidnap dari blog YB tanpa k`benaran beliau, tapi aku nak kidnap jugak. Hihihihi......YB, aku kidnap gambar ko dan tempek sini ye. Jgn mare tau.


Gambar mak Adam dan Adam sekali aku kidnap. Masa diaorg dtg Alor Setar, aku tak sempat snap gambar diaorg. Mcm celebrity gituuuuu.....



>>To YB and mak Adam.......>>

I`m so sorry for not preparing any things for u, guys. I truly did not expect that u, guys, were in Alor Setar. YB, I got ur msg in my commentbox, but I guessed u made a joke. Aduhhhh....
I hope we`ll meet again in future, Insya Allah. Thanks 4 coming 2 my place, YB and family. ;-)





** Kata YB, diaorg sempat singgah makan di Joe Cendol Pulut Gelas Besar, Napoh. Tempat dating mula2 aku dgn Tuan Besar aku yg sorang tu (my Hubby la tuuuuu).


p/s : YB, sorry ekkkkkk, takde kompang nak balun. Huhuhuhu......

16 comments:

Jard The Great said...

YB takkan main2 kalo ckp die mo jumpa.. konfem jumpa pny.. ehehe..

zino said...

best nya dapat jumpa YB hehe

Zyma Saad said...

Jard The Great.....

Itu la pasal,Jard. Tapi Akak yg terkejut sbb dia betul2 dtg ke Alor Setar dan call Akak nak jumpa.
Tapi best dpt jumpa YB, mak Adam and Adam.

;)

Zyma Saad said...

zino....

Mmg best dpt jumpa YB. Dia sgt low-profile. Itu yg menarik ttg YB.

;)

en_me said...

bagus bagus.. yg jauh kita dekatkan, yg dekat kita rapat rapatkan.. kannnns

kawie2020 said...

yb maner tu? bleh tahu x yg ,err.. terutamanya low profile cam nih.. susah nak carik..

blueCITY said...

wahhhhhhhhhhhhh

sehari bersama yb ya?
kelasssssssssss u olsss..

heeeeeeeeeee

Zyma Saad said...

en_me.....

You`re rite,Bro.!!!!
Akak sambung sikit lagi....yg rapat kita mesra-mesrakan. Tak gituuuuuu?? Huhuhuhu......

;)

Zyma Saad said...

Kawie2020....

YB yg bernama Yunus Badawi. Ko pun boleh masuk blog dia gakkkk.
Best baca segala bagai dlm blog dia......mmg dia seorg yg low-profile.

;)

Zyma Saad said...

BlueCity.......

Hehehehe.....tak sampai setengah jam ai jumpa YB nihhh sbb dia nak ke Penang pulak. Musim cuti sekolah
, YB bawa wife & anak2 dia makan angin la. Best gituuuu.....

;)

a kl citizen said...

salam perkenalan...zyma..

Zyma Saad said...

a KL citizen.....

Salam p`kenalan utk Akak juga. Hiihihi....thanks 4 coming ye.

;)

Yunus Badawi said...

Salam Zyma,
seronok dpt jumpa awak walaupun sebentar cuma. InsyaAllah di lain masa kita ketemu lagi.

Kami selamat sampai di rumah pukul 12:45 malam tadi.

Zyma Saad said...

Yunus Badawi a.k.a YB.....

Hihihihi......I was so surprised u came to my place!!! Mcm tak percaya tau!!!!....

;)Next time dtg lagi...kita makan2 dan borak2 lebih lama.

chekgu BaniHassim said...

apela agaknye joke YB tu yea...??

erm...blogger meets blogger...
bagus3..

Zyma Saad said...

Chekgu BH.....

Nanti kamu dtg Alor Setar, kita b`temu ye. Hihihihi.....

;)