30.12.09

Welcome 2010, Goodbye 2009

Cepat sungguh masa b`lalu. Pejam celik, pejam celik.....dah hujung tahun 2009. Rasa mcm tak sempat nak buat apa2,kan.



Bila tahun baru muncul, semua org sibuk b`cakap ttg AZAM tahun baru. Mcm2 azam yg kita nak buat. Itu la, ini la. Tapi bagaimana dgn azam tahun 2009? Sudah t`capai ke? Dah t`laksana ke? Aku??

Boleh d`katakan hampir 90% azam tahun 2009 aku dah t`laksana dgn baik. Alhamdulillah. Lagi 10%, aku transfer ke tahun 2010. Cuma aku nak upgrade b`berapa perkara ttg hidup aku, Insya Allah.

Anyway, aku nak ucapkan Selamat Tahun Baru 2010 kpd uols yg selalu b`kunjung ke blog aku ni. Semoga our friendship kekal lebih lama dgn k`ikhlasan dan k`serasian kita. Aku sayangkan uols sgt2. Good luck, guys!! Aku doakan k`bahagiaan utk uols.




HAPPY NEW YEAR 2010. Keep smiling !!! :-)
Welcome 2010, Goodbye 2009 !!!

24 comments:

Yunus Badawi said...

Aku pun doakan yg sama utk ko.

What you want for me is what I want for you - nothing but the best!

Happy New Year.

Tirana said...

Selamat tahun baru...moga ceria dan bahagia selalu..

sI tEDI said...

selamat tahun baru

Ku Tak Sempurna said...

we wish u a happy new year..
we wish u a happy new year..
we wish u a happy new year..
and a happy new year....


hikhikhik...
sesuka ati cipta lagu sendiri...

selamat thn baru... ;D

Zyma Saad said...

Yunus Badawi a.k.a YB.....

Thanks a lot,YB.

Happy New Year 2010 !!!

;)

Zyma Saad said...

Akak Tirana....

Selamat tahun baru utk Akak juga.
Thanks a lot ye....

Semoga Akak Tirana juga ceria, bahagia dan sihat selalu hendaknya.
Moga ALLAH lindungi kita semua, Insya Allah.

;)

Zyma Saad said...

Si Tedi....

Selamat tahun baru utk kamu juga, Dik.

Semoga ALLAH lindungi kita semua, Insya Allah.

;)

Zyma Saad said...

KTS.....

Selamat tahun baru utk ko juga ye.
All the best.

**Ko nyanyi lagu New Year ni mcm lagu Christmas la.....konsep!!!

;)

syah shah said...

Selamat Tahun Baru untuk Akak juga... :D :D

mancai said...

Hepi New Year... amin.. semoga apa yang di azamkan akan terlaksana.. mudah2an

Mybabah said...

Salam. Selamat tahun baharu 2010 buat Zyma sekeluarga. Semoga tahun 2010 tahun yang cemerlang untuk kita semua.

blueCITY said...

hepy new year darling..

may ur dreams come true!!
may god bless u n ur family
amin..

take care
xoxo

Tie said...

Selamat tahun Baru Zyma.. dah nampak perkataan kat bawah tu. Tadi ada masalah dengan browser.. Ni guna explorer pulak. Firefox mogok!

tasekM said...

happy new year sayang!

ONE ZABA said...

mujur ku ni tak pernah buat azam....

selamat tahun baru!!!

Zyma Saad said...

Syah Shah.....

Thanks a lot, Darling.
You take care ye....

;)

Zyma Saad said...

Mancai....

Thank you very much!!!
Happy New Year to u too....

All the best!!!

;)

Zyma Saad said...

MyBabah....

W`salam Babah.
Thanks a lot ye.

Sy juga mendoakan yg terbaik buat Babah & family ye.

;)

Zyma Saad said...

blueCITY Deary......

Happy New Year 2010 to you,too.

I`m glad 4 the wishes come from u and others. We`re a family!!!

You take care,too.
Muahhhhhh!!!!

;)

Zyma Saad said...

Akak Tie.....

Errkkkk, sy pun risau gak tetiba Akak tak dpt mengomen kat sini tadi. Huhuhuhu...

MusangBerapi tu dah lama tak dpt makan kottt....tu yg mogok tu, Akak. Hihihihi.....

;)

Zyma Saad said...

TasekM....

Thanks a lot, Darling TM....
All the best!!

;)

Zyma Saad said...

Cik One Z.....

Ko tak pernah buat azam? Habis ko buat ape ekkkkk? Haaaaa, aku tau ko buat ape. Ko buat tahik mata ekkkkk!!!! Ngeh...3x

Happy New Year 2010. All the best!!
;)

Kak Long said...

Salam Zyma...

Semoga bahagia dan berjaya dalam segala yang dilakukan...

Zyma Saad said...

Salam Kak Long....

Terima kasih byk2 ye,Kak Long.
Sy juga mendoakan segala yg terbaik buat Kak Long & family, Insya Allah.

;)