31.12.09

Sambutan Tahun Baru Yang Sederhana

Hohoho!!! Happy New Year 2010 !!!
Org lain bz menyambut New Year dgn b`sosial, b`maksiat sana sini, b`joli katak dan kebagai.

Aku? Ya, aku. Aku hanya sambut New Year dgn makan Udang Goreng Tepung yg amat enak dan fresh nihhhh. T`serlah k`sedapan Udang Goreng Tepung ni, ai tell you!!! Cicah dgn sos Thai......power siot!!!

Marvellous !!!


Tinggal b`berapa minit je lagi kita bakal menyambut tahun baru 2010. Aku tak sabar nak tgk bunga api. Tgk kat tingkat atas rumah aku.....nampak la kot.




p/s : Aku tak suka sambut New Year dgn keadaan yg crowded dan bising. Dah tu pulak, byk perangai yg "ntahapa-apantah". M`loya aku nengok tau.....

p/s : New Year ni, yg selalu jadi JUARA B`TAHAN dlm kes polis (mabuk, rempit, gaduh2 dan kebagai) tak lain, tak bukan........jatuh kpd JUARA B`TAHAN...........siapa kawan2? Siapa? Tak dgr la. Kuat sikit...........Siapa???

p/s : Mulakan Tahun Baru dgn AZAM baru.

24 comments:

xiiinam said...

Selamat Tahun Baru dinda!

Mr PenyuBiru said...

pergh! tempura itu begitu mengoda sekali.

kenari said...

slmt menyambut tahun baru 2010 cik puan muda zyma. moga LEBIH tabah menghadapi apa jua yg bakal mendatang

en_me said...

selamat tahun baru akak zyma ittewww.. salam dr me dikejauhannns.. muger2 kita akn terus jd rakan siber yg baik2 ghitewww

Zyma Saad said...

xiiinam a.k.a CkLah.....

Terima kasih.

Semoga tahun baru ni adalah tahun yg cemerlang utk kita semua, Insya Allah.

;)

sonata anak kancil said...

Selamat Tahun Baru - semoga sentiasa ceria...

Zyma Saad said...

Mr.PenyuBiru.....

Ya, ianya amatlah menggoda...
Aku dah layan godaan Tempura ni semlm......licin pinggan!!

;) Happy New Year 2010.

Zyma Saad said...

Akak Kenari.....

Terima kasih.
Insya Allah sy akan belajar utk jadi seorg yg lebih kuat dan tabah menghadapi apa jua yg bakal mendatang.

;)

Zyma Saad said...

en_me.....

Terima kasih ye.
Jauh di mata, dekat di hati gitewww!!!

We`re a big family....
;)

Zyma Saad said...

Sonata Anak Kancil.....

Terima kasih. Semoga ceria utk awak jugak...

;)

Yunus Badawi said...

lain kali bolehlah ko buatkan aku udang goreng tepung ni bila aku pi alor setaq lagi hehehe

 IRIS  said...

Sis,

Salam 2010.

Selamat bersantai.

:)

izan said...

zyma,

huuh... sungguh tak adil. sempat sungguh dia masak tempura udang sambil makan berduaan ditepi tingkap menyaksikan bunga api dan gerhana bulan.... asiiiiiknyerrrr..

Zyma Saad said...

Yunus Badawi a.k.a YB....

Boleh je. Udang Goreng Tepung biasanya kitaorg makan cenggitu je......tak makan dgn nasi pun.

;)

Zyma Saad said...

IRIS.....

Salam 2010 !! utk kamu juge.....
HIhihihi....

;)

Zyma Saad said...

Kak Izan....

Kih-kih-kih!!!
Kan Akak tido awal semlm sesudah picit2 badan Cik Abg yg demam tu..
sy makan la sampai habis!!! Lalalalala.........

;)

a kl citizen said...

assalammualaikum zyma

bestnya menengok tempura,
lebih seronok kalau dapat merasanya

semoga 2010 lebih bermakna

Zyma Saad said...

a KL citizen.....

W`salam Cikgu.....
Iyo la. Mmg sodap tempura tu Cikgu.
Tapi udah habis la.....licin pinggan ni.

;) Thanks a lot ye,Cikgu.

UnGu VioLet said...

happy new year sis.. bestnye udang tue..

Zyma Saad said...

Ungu Violet.....

Happy New Year 2010 to you too.

Dah habis la,Dear.
Pinggan kosong je yg ade....
Nanti balik M`sia, dtg ke Alor Setar. Akak buatkan utk Mar ye...

Take care, Dear.

;)

Shifu67 said...

salam tahun baru zyma
ehhh... awek aku pengomen pertama tu

emmm.... aku semalam layan citer hindustan kat astro je

azam tahun ni.... pakai je azam tahun lepas.. tahun lepas.. tahun lepas... atau pun tahun2 lepas... hehehe

maza said...

maza walaupun tinggal dlm KL.. Dataran Merdeka juga sekangkang kera jauhnya...

tapi maza tak suka crowd yg menyesakan..

elok rehatkan minda bersama keluarga dan kejiranan yang dekat2 aje gitew..


hehehe

Zyma Saad said...

Shifu67.....

Salam tahun baru 2010 utk ko jugak.
Awek ko? CkLah? Huhuhuhu....ya, dia adalah pengomen pertama!!!

Aku layan Udang Goreng Tepung yg best2 gituuuu!!!

;)

Zyma Saad said...

Kanda Maza......

Ekau samo la dgn den....tak suko sosak2 nihhh haaaaa. Sakit kopalo den haaaa tgk mcm2 perangai. sakit jiwo den kalau sosak2 haaaa.....

Iyo la, Kanda Maza, spend time dgn family & jiran totanggo adolah lobih baik ehh. Dpt beramoh mosra laie haaaa......

;)Salam tahun baru 2010, Kanda Maza.