4.12.09

SMS dari Ah Long Perlis

Wa Ah Long....
Wa mau tolong!!!!

Wa kasi itu duit....
Lu kasi lu punya bini....
Kalau bini lu tadak, kasi lu punya kepala sama wa!!!!
OK?? - Ini adalah salah satu skrip Ah Long di M`sia.

Mau pinjam ka?? Wa kasi duit, lu bayar hali-hali. Lu mau pinjam satu libu, wa kasi lapan latus. Lu mau manyak, wa mintak lu punya bini. Hohohoho....



Wa punya pejabat Ah Long. Mau pinjam manyak libu, sini datang!!! Jgn cakap sama itu polis lorrrr......

Dah, dah, dah....jgn mengarut nak pinjam dgn Ah Long. Nanti kepala lu hilang maaaaa.....



p/s : Ptg semlm wa terima one sms dari satu olang Ah Long pelempuan dari Perlis. Wa tak pinjam itu duit sama itu Ah Long pelempuan, tapi dia sudah silap olangg maaaaa. Haiyaaaaa....mana mungkin wa pinjam sama Ah Long. Keleziiiii woooooo. Nanti wa punya tangan hilang, kepala putus maaaaa.....

12 comments:

~Cinta Cukulet~ said...

alamak sebut pasal sms, sms kak zyma hari tu saya lupa nak reply, sowiee hehee(buat muka comel :D)

ku tak sempurna said...

Butut ka lu talak pinjam wang sama gua!!!
baik lu mengaku!!
nanti wa potong lu punya lambut balu lu tau!!



hihihi



.
.

mycaklempong said...

Aiyah....ini Along ada lagi ka? Jangan woo, manyak susah. Mau wang ka? Jumpa saya, angkat itu Monopoly punya wang. mau ka?

Yunus Badawi said...

Saya mau pinjam sama awak boleh ka? Mau bikin bisnes ngeh3x

Yunus Badawi said...

itu along pelempuan ada cun ka? hehehe

Zyma Saad said...

Cinta Cukulet.....

Takpe la....sms je.
Relax,ok. Jgn rasa bersalah.....
Hohoho....

(CC mmg sgt comel....bodekssss nihh). ;)

Zyma Saad said...

KTS.....

Wa talak pinjam itu luit sama lu. Haiyaaaa...lu sudah salah olangg wooooo....

Jgn potong wa punya lambut, nanti wa botak maaaa...huhuhu.

;)

Zyma Saad said...

mycaklempong.....

Monopoly punya luit ka?? Wa talak mau laaaa.....talak laku maaaaa.
Mau makan KFC pun talak buleh maaa.
Wa mau itu oliginal punya luit.
Huhuhuhu....

;)

Zyma Saad said...

Yunus Badawi a.k.a YB...

Itu Al Long pelempuan talak cun maaaaa....sudah tua.
Lu mau angkat, lu angkat itu KTS sama Julietchun maaaaaa....sgt cun woooooo!!!!
Ada mau ka???

;)

Zyma Saad said...

Yunus Badawi lagiiiii....

Mau pinjam sama wa ka?? Wa talak luit mau kasi sama lu. Jadi macam mana mau buat???

Huhuhuhu....
;)

Tie said...

hu hu...bahaya tu...

ahlong ke, ceti ke... semuanya bala je...

tak de duit buat cara tak de duit.. tengok macam kak tie ni, dok sengeh je sorang-sorang... purse dah kempis!

~ psst, dtg byk kali, tapi bila nak komen, ada je yang menggangu, hehe..

Zyma Saad said...

Kak Tie....

Nak pinjam duit dgn Kak Tie, boleh?
Huhuhuhu.....

;)