15.12.09

Si Kayu Golf

Hari-hari baca kisah diaorg ni. Kisah si Kayu Golf dan skandalnye......


"Apo nak buek, Abg Tiger. Ekau yg cari ponyakit haaaaaaa. Den dah tak hingin hidup dgn ekau laie haaa. Cincin yg ekau kasi pun den dah buang. Den sanggup jadi jando." - Elin Noedergen.


"Takpo la,Elin. Den coghaikan ekau. Nanti den nak poie cari awek yg laie mudo dari ekau." - Abg Tiger.



Gambar belas kesian : Kosmo online (15/12/2009)







p/s : Abg Tiger dah jadi duda, ada s`siapa yg nak ke?



********************************************************************
Pagi ni aku tgk muka Abg Tiger sampai t`ingin nak makan Lepat Pisang Manis. Hari-hari mau......auuummmm!!!!!



Makan Lepat Pisang Manis ni tidak menyebabkan kita jadi janda atau duda, ok. Makan je la....sedappppp!!!!

16 comments:

ONE ZABA said...

elin noedergen pun sama jugak. menawarkan jawatan suami kosong.

DUN Behrang 2020 said...

Itu la bezanya abg Tiger ngan Tiger Malaya...fikir-fikirkan dan selamat beramal!

julietchun said...

isteri dah cantik pun nak cari yg lain lagik.

Mak Su said...

kah kah kah.... sabau jer lah

Tie said...

Aaiikk?

Dah cerai ? Nampaknya kaktie ketinggalan zaman daa...

Err... berapa juta jandanya dapat ?

Framestone said...

die bosan men dgn kayu golf je...nak gak men dgn bnde len...tetapi termain api he..23x kan dah kantoi

www.broframestone.com

Zyma Saad said...

Cik One Z....

Ko ada chance le. Huhuhu.....
Sila isi borang di kaunter ye.

:)

Zyma Saad said...

DUN Behrang 2020....

Ya, amatlah berbeza. Bagai langit dan bumi. Bagai petai dan starwberry gituuuuuu!!!! Ok ke perbandingan ni??

;)

Zyma Saad said...

Julietchun.....

Abg Tiger cari lain sbb isteri dia masih kurang cantik. Masih tak cukup tegang. Huhuhuhuu....

;)

Zyma Saad said...

Mak Su.....

Muahahahaha.....byk2 kan bersabau la ye dgn n3 ku kali ini. Hihihi..

;)

Zyma Saad said...

Akak Tie....

Si Janda Abg Tiger tuntut ratusan juta daaaaaaa.....boleh jatuh terduduk dan terus padam daaaaa.
Huhuhuhu....kalau tak salah sy about RM340 juta.

Huhuhuhu ;)

Zyma Saad said...

Bro. Framestone......

Dia main kayu lain tuuuuu.... sy rasa dia main kayu jati laaaa.
Hohohoho....

;) Biarkan dia main api sorang2. Kita tgk je la....

xiiinam said...

Selalu sangat main kayu golf...




Sekarang dia main kayu






...tiga!

maza said...

huhuhu

sohih den tak boleh nak pinang si mamat rimau itew...

kalau dia berkenan nak cari adik angkat..mungkin den berminat gak la..

tapi tak der lah adik mcm yg terjadi kat si Dermawan, saiful dan Azmin Ali itew.. huhuhu ouch!

Zyma Saad said...

xiiinam a.k.a CkLah....

Huhuhuhu. Abg tiger ni nakal kanzzzzz!!!

;)

Zyma Saad said...

Kanda Maza....

Den syorkan ekau jadilah abg angkat kpd Abg Tiger tu. Bimbinglah dio ke jln yg benor.

Jgn la ekau join club tak senonoh yg terkenal di mato dunio - Tiger Show Club. Boleh juling mato ekau tau kalau ekau join club ni.

;)