7.12.09

Martial Art

Aku sedang m`cari kelas Karate-do. Aku suka martial art cenggini. Tae-Kwon-Do dah aku master. S`kurus2 dan s`kecil2 aku, aku ada black belt kaler biru tau. Huhuhu.

Now, aku nak master bende baru pulak; Karate-do Martial Art. Aku tgh cari kelas utk Martial Art ni. Aku harap aku dpt join bende baru ni dlm masa t`dekat. Ianya amat penting bagi diri aku utk m`pertahankan diri, Insya Allah.

One of the Karate-do techniques.



p/s : Aku tgh ketagihan nak b`karate-do nihhhhh. Tapi tak jumpa kat mana kelas ni di Alor Setar. Kalau ada yg tahu, tlg inform aku ye.

****************************************************************************

Aku : Mamak, roti canai telor special wonner (satu) !!!!!


Mamak : Wokey! Wokey! Rotai canai telor special wonner sikijap jugak sampai!!!!

Aku : Teh tarik wonner !!!!

Mamak : Ayoyoyo, adik manis tadi tarak order itu teh tarik wonner.

Aku : Itu tadi. Sekarang sy mau teh tarik wonner. Wokey Mamak!!!!

Mamak : Sikit jam sampai jugak. Adik manis tunggu sikit jam.

Aku : Ammakkkk....

Hihihihihi......jom makan!!!!

16 comments:

Mak Su said...

maksu ada pelbagai kaler talipinggang termasuklah talipinggang besi, ahaks. tapi ada 'do' pun tak tau... ;)

naz ilyn said...

salam...alamak ni dah kira dasyat ni ada tali pinggang biru...akak cuma ada langkah seribu jer ni amacam boleh try.... sila sila makan sedapnyerrr...

xiiinam said...

Hamboooooiiii...
Nak lawan cklah ni!




Haip!!!




:)

maza said...

I dont have any contact... huhuh

I only have kung fu panda jerk.. huhuhu

tak nak cuba yg pusaka punya ke? mcm silat gayung ke? cekak ke? kalipayat, silambam ke?

heheheh

Zyma Saad said...

Mak Su....

Pinjamkan sy tali pinggang besi tu......boleh??
Tapi biasanya tali pinggang besi tu pakai dgn pakaian apa ekkkk?
Sy cuma kenal tali pinggang Tae-Kwon-Do je. Huhuhuhu.....

;)

Zyma Saad said...

Naz Ilyn.....

Bukan biluuuuuuu, tapi sudah hitam.
Sudah graduate itu Tae-Kwon-Do woooooo......sudah boleh fighting sama olang jahat maaaaa.

Huhuhuhu....

;)

Zyma Saad said...

Xiiinam a.k.a CkLah....

Hihihihi.....

Sy takut CkLah kasik senduk kat kepala sy. Huhuhuhuhu.....

;) Wachakkkkkk.....

Zyma Saad said...

Kanda Maza.....

Pernah cuba yg pusaka tapi tak serasi. That`s why den belajor Tae-Kwon-Doe. Skrg tgh cari class Karate-Do lak. Den suko bende2 cenggini......xtvt yg bermanfaat.

;)Hihihihi....

cHeRyNa PiReS said...

wonner...wonner...terikut2 pulak sha kak...hehehe...

akak jangan side kick sha lepas nieh dah la ye:)

Tie said...

Alamak!

Kak tie cuma terpikat kat roti chanai tu... tak kira la waktu malam gini pun terliur jugak!

Zyma Saad said...

Cheryna Pires a.k.a Sha.....

Hahahaha.....terikut gak ekkkkk. Roti canai telur wonner!!!!
Huhuhuu....

Akak nak belajar Karate-do sbb ianya dpt protect diri kita. Tapi Akak belum jumpa kelas tu.

;)

Zyma Saad said...

Akak Tie.....

Roti canai tu dah jadi najis. Jgn makan malam2, nanti Akak semakin "comel" mcm Gummie Bears. Huhuhuhu......

;)

izan said...

zyma,

itu wonne' tarak cukup... kalu bule kasik rende' ... baru sikit ngam... boleh angkat itu talipinggang atas sikit terbang.. yiiiihaaaah... sapa mau lawan.. mari sini depan haaa...

en_me said...

dahsyatttnyerr akak zyma tewww.. uhuhu

Zyma Saad said...

Kak Izan.....

Yennadey.....makan wonner tarak cukup ka? Wokey, kasi rende`.. kasi "full tank".

Tgh cari2 kelas karate-do niiii... tak jumpa2 lagi. Ishhhhh, nak karate-do olang jahat maaaaa....

Zyma Saad said...

en_me.....

Ahaksssss......dahsyat ke jika Akak ber"karate-do", en_me?? Tapi best tau bila kita belajar martial arts.

;)