22.12.09

It`s So Nice!!

Gaya !!
Muthu !!
Samy !!

Deyy!! Yennadeyy?


Aku takmo citer pasal hero ni. Kalau nak citer pasal dia, kita kene tgk Tamil movie yg ada muka dia.....baru best. Tapi aku nak tayang sikit la minyak wangi yg aku pakai. Tgk je tau.... jeling2 pun takpe. Hihihihi..........


Gaya!!
Mutu!!
K`unggulan!!


It`s very nice !! Mmg very nice.....mahal letak tepi, yang penting confidence. Hehehehe.....nak pakai rasa sayang.......simpan dlm lemari je la. Dahsyattttt.....dahsyatttt !!


Naf Naf Too



Escada Island Kiss



Nina Ricci



p/s :Aku dah mula rasa nak demam. Nampak gayanyer aku kene amik cuti......pegi makan angin. Errkkkkk, kalau demam kene pegi makan angin ekkk? Bukan ke kene jumpa Incik Doktor?

20 comments:

Tie said...

Kak tie cuma ada minyak wangi tanpa alkohol... senang nak guna bila-bila masa.. hehe..

Err... kalau ada lebih tu bolehlah pos ke sini.. nak try baunya.. hi hi.. sedekah pun kak tie terima, ekekeke.....

chekgu BaniHassim said...

byknye...
semerbaknye....

en_me said...

wanginyerrrr.. ehehe

DUN Behrang 2020 said...

Mmg kalo nak demam kena g makan angin supaya angin tu boleh menyejukkan badan yg panas...asal jgn sampai kembung makan angin dah la...

syah shah said...

Saya pakai yang silky girl yang botol kecik 5ml tu je... Itupun barang hantaran masa kawin dulu... Sampai sekarang tak abis lagi... Hihihihhih :P :P

Saya tak gemar minyak wangi... Bagi saya makanan atau peralatan masak-memasak, itu yang paling saya appreciate... Kikikikikik :P :P :P

sI tEDI said...

nama minyak wangi yg 1st tu macam nuffnang lah pulek..

maza said...

nama hero itew.. rajmanikan..

dah lama jadi mendiang. huhuhu
hero tamil yg best juga gitew.. hehee

julietchun said...

bila nak guna tu? pass sini sebtl,hehehe.

iza~de~bintang said...

nak masuk tahun baru ni..kalau ada yg bagi hadiah parfum syok gak ni..ulasan suka hati hehehe

Zyma Saad said...

Kak Tie....

Akak guna OneDrop Perfume ekkk? OK jugak tu....hihihihi.

Sy nak pos kotak kosong je.... boleh ke?? Hikhikhik.....

;)

Zyma Saad said...

Chekgu BH.....

Huhuhhuu....3 je. Tak byk sgt.

Mmg semerbak....tu yg sayang nak guna. Simpan dlm lemari je la...

;)

Zyma Saad said...

en_me.....

Phewitttt....mmg wangi!!! Sila la amik bau...

;)

Zyma Saad said...

DUN Behrang 2020.....

Hihihihi...pandai ekkk ko sakat aku ye. Jom aku nak makan angin kat tepi rumah ko, boleh ke??

;)

Zyma Saad said...

Syah Shah....

Silky Girl pun orait, Sayang. Asalkan wangi dan sesuwai dgn diri kita....dah kira ok la. :)

Owh, like that aaaa?? Takpe, nanti anibeseri ko, Akak hadiahkan kuali ekkkk.. ko mesti setuju, kannzz??

;)

Zyma Saad said...

si Tedi....

Ahakssss....a`ah kanzzz. Mcm naffnag!!

;)

Zyma Saad said...

Kanda Maza....

Ekau suko la tgk movie dio kek tv yer. Den pun suko, tapi laie suko den tgk Shah Rukh Khan menari kek tv nun....

;)

Zyma Saad said...

Julietchun......

Aku nak simpan dlm lemari diam2.
Sayang nak guna....hihihi.

;)

Zyma Saad said...

ize~de~bintang.....

Akak Iza, tahun baru perfume pun baru ye. Tapi sy ada azam dan impian baru.....

;)

xiiinam said...

Aisey....
ckLah pakai oo7 Bond Girl by Avon je...






Jangan makan angin banyak sangat...
Nanti kentuuuuuut je..

Zyma Saad said...

Xiiinam a.k.a CkLah....

Wahhhh, 007 Bond Girl gituuuu!!

Kentut la best,CkLah. Sikit2...potttttttt, sikit2 pottttt!!!

Hihihihi.....

;)