9.12.09

Fish N Chips Idaman Ku Dan Dia

Ya, inilah namanye Fish N Chips. Harga lebih kurang RM8.00 je. Murah atau mahal? Aku rasa ok la harganya, murah kotttt. Ye la, since aku ni tak pandai masak Fish N Chips ni, budak cafe tolong masak dah kira b`tuah la. Bayar je la......janji makan!!! Kalau nak suruh aku masak Fish N Chips ni, hmmmmmm....hangus la alamatnyer, paling tak pun rentung terus!!!! Huhuhuhu......

Two plates of Fish N Chips = RM16.00



Perut dah penuh. Thank you Mr. Cook. Sedapppppp.......besok masak lagi utk sy ye. Hahahaha....

15 comments:

cHeRyNa PiReS said...

fish and chips nieh sha paling suka dia punya sos. sos sedap, dia sedap. dan yang paling penting..chips tuh janganlah kering2 dan sejuk:)

Zyma Saad said...

Cheryna Pires a.k.a Sha....

Akak sama seperti kamu,Sha. Yg penting fresh-cooked. Sos yg sedang2 pekat.....fuhhhhh, sedap!!!

;)

Tie said...

Amboi.... nampak menyelerakan.. :)

~ kak tie belum berkesempatan nak bayor utang tu... suami terlalu sibuk.. mintak maaflah Zyma.. nanti bila free kita transfer duit tu, ya... err... kalau kak tie terlupa, Zyma ingatkan tau !

Zyma Saad said...

Kak Tie....

Huhuhuhu......sedapppp mmg sedappp!!


**Ayoyoyo, yennadey. Akak, takpe. Nanti Akak bayo bila Akak sempat ekkkk. Sy tak suka mention psl hutang,Kak. It`s totally P&C....
U trust me, I trust u. OK.

;)

julietchun said...

dah lama tak makan fish n chips sebab gerai western kat umah dah tutup, nak pegi jauh2 malas pulak.

blueCITY said...

salam..

adeh,

wat i lapo jerk ni
hukhuk
nak g lunch kat sup rasa utara bangi la
lallalal

syah shah said...

fish n chips...

saya kalau ikan lagi suka ikan bakar jugak... heheheheh :D :D

DUN Behrang 2020 said...

Nampak sedap...tak pe mkn ikan byk2 ni otak cerdasss!!!

Mak Su said...

pilihan maksu bila malas nak makan ayam, nyum nyum nyum

tasekM said...

ppstt... manhattan punya fish n chip sgt syurga tau...

:)



.

Zyma Saad said...

blueCity......

W`salam...

Huhuhuhu, kalau lapar, kene makan.

;)

Zyma Saad said...

Syah Shah......

Fresh kan ikan bakar tuuuu.....
Akak pun suka gak ikan bakar. Cicah dgn air asam. Perghhhhhh...!!
Sedappp.....

;)

Zyma Saad said...

DUN Behrang 2020........

Ikan ada protein. Bagus utk tubuh kita. Hihihihi.......

;)

Zyma Saad said...

Mak Su....

Just pesan dan bayar je kannnnzzzz.....Hihihihi

;)

Zyma Saad said...

Tasek Merah....

Ko belanja aku makan Manhattan Fish N Chips nanti tau.....

;)