11.12.09

11 December 2009

11 Dec 2009, tarikh keramat dan indah utk aku terus m`ingati. Birthday Cik Abg. Tapi dia takde di sini.

So, my friend, si Eyla, ajak aku makan b`sama siang tadi. Belanja la kiranyer......thanks ekkk, babe!!! Rezeki aku pada 11 Dec 2009.

Dia ajak makan Western Food di hotel di Alor Setar ni. Hari ni dia belanja aku, next time aku belanja dia pulak, Insya Allah.



Ini je yg kitaorg makan - Potato Wedges. It`s very good!!! Sharing is Caring, rite???? We shared this food together.

Yang ni dia belanja aku sbb aku pilih this menu. - Fries and Nuggets.
Easy to eat. She tried some, the rest I ate till finished. Clean n clear. Ahakkssss.


p/s : Aku dah naik kpd 45kg. Makan punyer la byk. Ishhh.....musykil nih.

12 comments:

ONE ZABA said...

selamat semua hari buat semua orang....

izan said...

syg nak guna jemari gedebab ni mengetuk pc....

baru 40kg lebih... jom dapatkan berat ideal seperti k zan.... 58kg... hahaha.... ku suka-ku suka... huhu.... nak diet jugak... makan fries je hari2.... betul ke boleh turut berat badan.....

naz ilyn said...

salam...alahai ringan nyerr 45 kilo jerrr...sama berat akak masa umur 17th...sekarang ni jangan tanya lerrr dah berkilo-kilo naik...ahakk.

Tie said...

Alamak !

Kak tie suka betul potato wedges tu... terutama cheesy one dari restorant Tok Uban. Setiap kali makan, mesti tak cukup. Biasa beli 3 pack , nak beli lebih takut abang marah, hehehe...

en_me said...

vah vah vah 45 kg jerrr.. ihiks

Zyma Saad said...

Cik One Z....

Ya, selamat.
Berkat, selamat!!!
Huhuhuhu

;)

Zyma Saad said...

Kak Izan....

Jemari gedebab?? Meh nak check... meh.

Ayoyoooooo, 58kg ka? Belum cukup berat ooooo. Akak 58kg je?? Ishhhh, kecik2 tapi 58kg je?? Makan nasi ke makan angin nihhhh??
Hihihihi.....

;)

Zyma Saad said...

Akak Naz Ilyn.....

Shhhhhh, jgn cakap org tau yg sy ni 45kg je. Akak cakap la sy ni 54kg.....t`balikkan nombor tu ye.
Huhuhuhuu........

;)

Zyma Saad said...

Akak Tie.....

Kita ada serumpun anak2 Melayu yg makan makanan Barat....tak gituuuu?
Ahakkkssss.....
Mak datokkkkk, 3 pack......huhuhu,
byk tuuuuuuuu!!!!! Akak makan sorang2 ke 3 pack tu?

:)

Zyma Saad said...

en_me.....

Yup, 45kg je.....tgh cari akal nak naikkan berat badan kpd 50kg. That`s why Akak selalu makan je...
tapi bila timbang 44kg, 45kg, 46kg.
Paling tinggi pun 47kg je....
Lepas tu jatuh merudum kpd 44kg. Huhuhu....

;)

Tie said...

Aderk ! Mana ada peluang nak makan sorang-sorang. Kena kongsi dengan 3 orang tu lagi laa...

Tu yang rasa macam tak cukup. Ada dijual tepung cream cheese tu di internet, halal lagi, tapi selalu kehabisan stok. Kata pelanggannya memang rasa serupa dengan yg asal. Tu yang teringin nak beli.

Zyma Saad said...

Akak Tie....

Sy ingat Akak makan sorang2. Huhuhu.

Nanti Akak buat potato wedges, ajak la sy dan Kanda Maza makan bersama2. Hhuhuhu...

;)