1.11.09

Wanita, Jangan Malu Nikmati Seks!



Pagi2 cenggini aku dah t`baca one article ttg seks. Bukan 18SX,ok. It`s an education. It`s a good knowledge that we`d know and enjoy it. Don`t be shy to get it from ur husband.....ask him for "that thing" 2 satisfy what u deserve for.
I`d love 2 share this with you all,guys and ladies.

Actually, seks bagi kaum lelaki ibarat slogan minuman ringan yg b`asal dari US iaitu boleh d`lakukan di mana shj, anytime, dan dgn sesiapa shj. Namun bagi wanita adalah sebaliknya.....the other way round of thoughts. Wanita tak dpt enjoy seks jika hatinya dlm k`bimbangan. It`s definitely TRUE!!! Any one here say YES??? What abt NO??? Up ur hands,please.

Byk factors yg m`buatkan wanita tak menikmati the sex life or satisfaction. Masalah kewangan, tekanan di tmpt keje, konflik rumahtangga dan sbg nya.
Tanggungjwb seorg wanita yg b`gelar isteri mmg byk dan berat....hinggakan k`hidupan wanita seperti ini k`lihatan tidak t`urus....tidak kemas. Hilang selera atau k`ingin seks t`hadap pasangannya. Ini sgt bahaya!!!!!

Ada juga yg b`kata d`sbbkan pengalaman 1st night yg menyakitkan itulah yg m`jadikan wanita2 ini takut utk meneruskan atau menikmati seks b`sama suami. Please open ur mind....b`usaha itu tangga k`jayaan,ok. Try harder and harder. Go for it,bebeh!!!!

Wanita yg m`alami disfungsi seksual lebih mudah m`dapat serangan penyakit seperti asthma, k`kurangan hormon, penyakit jantung, penyakit auto imun, kanser, diabetes dan jangkitan kulat di vagina atau baru m`lahirkan anak dan sedang menyusukan bayi di samping p`ambilan alkohol dan p`gunaan ubat anti-hipertensi dan depresi dlm jangka masa yg panjang.

So, lelaki yg b`nama suami bantulah isteri kalian utk menikmati hubungan intim dgn b`usaha explore daerah yg peka ransangan pd tubuhnya. Actually, tubuh wanita sgt unik, titik peka tidak tetap dan sentiasa b`ubah. Hari ni may be di bahu, minggu depan may be di bhgn tapak kaki.

So wanita yg b`nama isteri, please put aside ur problems and enjoy the satisfaction and sweet moments with ur husband. Have a good day!!!!! :)


p/s : Any additional info to add-up, please say something....leave ur comments here so that we can share the knowledge together.

p/s : Aku tgh enjoy it.....enjoy lagu I GOTTA FEELING by Black Eyed Peas.

18 comments:

Tirana said...

wow..cerita sex pagi-pagi.. hehehe..anyway good info..thank you

cHeRyNa PiReS said...

belum mengalami lagi...*blushing*

mycaklempong said...

Ayooo...manyak bagus ini celita. Isteri kena banyak bersuara dalam permainan agar suami tahu bila nak golkan bola..

Zyma Saad said...

Akak Tirana.....

Ye....ini cerita sex pagi2 dari sy supaya takde sesiapa yg malas pd pagi Sunday cenggini.
semua org akan celik mata bila baca cerita sex.

Welkam....
:)

Zyma Saad said...

Cheryna Pires a.k.a Sha...

Jgn malu utk mengetahui ttg sex. It`s a knowledge.
:) You`ll experience it one fine day. Hehehehe...

Zyma Saad said...

Mycaklempong....

Ayoyoyo...yanadei!!!!

Hot story!!!! Sila warm-up b4 make the game.
Uwaaaaaaa.....
(larikkkkkkkkkkkkkk....selamatkan diri sendiri).

:)

Tie said...

Ooo.....

Kak Tie isteri pemalu....

Err... terima aje apa yang dihidangkan, ekekeke.......

maza said...

oh! hari ini hari Ahad... huhhu

setelah membaca ni, terasa mengantuk pula. terpaksa lah panggil isteri sekali.......

hehehhehe

Jard The Great said...

eheh.. malu bc neh.. =p

ONE ZABA said...

sexy...hujan...dingin...amat la tidak sesuai di sini. boleh gengran nanti.

Zarpeno said...

haha...catchy tajuk no..haha..

nice blog jugak

Zyma Saad said...

Kak Tie.....

Sy percaya Akak seorg yg pemalu.
Tapi mahu kannnnnnzzzz???
Huahuahua...
:)

Zyma Saad said...

Kanda Maza....

Ekau ni siang malam ngantuk je....
Siap tarik isteri lagi.....
Apa yg ekau buat ekkkkkk?
Hahahaha....
:)

Zyma Saad said...

Jard The Great.....

Jgn malu,Sayang.
You`ll experience this when the time reach there.
Tungguuuuuuuuuuu...

:)

Zyma Saad said...

Cik ONe Z.....

Hujan....dingin....sejuk....amat la sesuwaiiiii utk BBQ. Sdappppp...
:)

Zyma Saad said...

Zarpeno....

Ya, amatlah catchy.
Thanks 4 reading here.

:)

izan said...

zyma,

alarlar... ni yg buat jari jemari ku nk mengetik keyboard...

rugi x menikmati.... selagi usia ada teruskan menikmati.... hehe

Zyma Saad said...

Kak Izan....

Mari kita nikmati bersama2....
Yehaaaaaa....

:)