14.11.09

Good Time, Great Taste

I was in Holiday Villa Hotel, having some great food and drinks with my friends this evening (attached to a new project - HTLEs).
Best tau......dpt new project dan makan best2 gitu.
Rezeki namanya ni,uols.
Alhamdulillah.
Makan. B`gosip. Scandal.
3 perkara yg tidak dpt d`pisahkan dan harus b`sama.
Hujan. Sejuk. B`peluk tubuh.
Juga 3 perkara yg kekal b`sama dgn aku.
Huhuhuhu...

T`buntat jugakkkk perut ku yg kempis ni. Huhuhuhuhu. Rezeki oh rezeki.
Biar b`ribu org mengutuk dan m`jatuhkan aku, aku masih cool dan b`gumbira m`hadap makanan mewah ini.
White Choc Shake

White Choc Shake and Cappucino with Vanilla Ice-Cream

Choc Cake with Strawberry

Strawberry with Choc




Marvellous!!!!



p/s : Aku bahagia di samping yg t`sayang. Dlm hujan atau gerimis atau panas terik, aku masih kuat dan tenang b`samanya (hubby ku)

p/s : Nanti aku nak pegi makan kat Batu Ferringghi lak. Angkut hubby sama. Ada s`siapa yg nak ikut belakang???
Jommmm....
:-)
*********************************************
Rawan - Azharina

16 comments:

zino said...

memang menyelerakan.. fuhh hehe

sI tEDI said...

laparlah pulak... :(

Tirana said...

Alamak..sedapnya makanan yang dalam gambar tu...Dah lama juga tak pi makan kat hotel. Tunggu awal tahun baru nanti la kot..Sekarang ni tengah sibuk betul

cHeRyNa PiReS said...

strawberry dengan chocolate. macam siti nurhaliza ye?:)

Zyma Saad said...

Zino....

Meh le join....tapi pinggan kosong yg ada. Huhuhuhu.

:)

Zyma Saad said...

Si Tedi....

Lapar ye??? Jom la makan.
:)

Zyma Saad said...

Akak Tirana.....

Dulu masa sy stay di KL, ev`ry week-end sy masuk KL Hilton atau Renaissance Hotel dgn my Abah utk makan yg best2.

Skrg ni kene taja diri sendiri la. Huhuhuhu. Dah besar panjang dah...
:)

Zyma Saad said...

Cheryna Pires a.k.a Sha....

A`ah....Siti tiru Akak?? Atau Akak yg tiru Siti?? Hhuhuhuhu...

:)

maza said...

perkhh.. sakit hati cek nengokkan gambor tu ha.. aderkkkk

cek sangkut kat rumah ja.. hujan lebat naa.. huhuhu

ku tak sempurna said...

motip tjkkan gmbr2 tu semua?????

.
.
.
.


.
.



.
.



uwaaaaaaaaaaaaaaaaa....

saje je tau!!!!!


nak jugak!!
nak jugak!!

Zyma Saad said...

Kanda Maza....

Kat Alor Star pun hujan lebat gak...tapi makan tetap makan.
Huhuhuhu....

:)

Zyma Saad said...

KTS....

Motip nyer adalah utk kasik ko terliur.
Cedapppppppp.....
Cedapppppppp.....
Hihihihi...

:)

[S]itie [B]Um [B]Um said...

gulp!! sedapnye!!

izan said...

zyma,

jgn lupa ye.... termasuk dlm list menunggu... menu perlu ada. yumie-yumie...

alamak.... teringat kfc lar pulakkk...

Zyma Saad said...

Siti Bum Bum....

Thanks 4 coming here.

**Ya, mmg sedappppp.
:) Hihihihi...

Zyma Saad said...

Kak Izan....

Boleh. Sila tungguuuuuu ye. Line-up please.....

KFC?? Mmg evergreen la.....sedap sungguh.

:)