28.10.09

Why Red??

Why RED? Kenapa MERAH?


.......because :
Aku suka warna merah sbb warnanyer terang mcm traffic light. Warna baju aku pun byk warna merah....walaupun dah byk hari aku tak pakai baju warna merah, tapi aku tetap renung baju2 merah tu. Sbb saiz badan aku masih lagi SAIZ S. Baju2 merah tu SAIZ M....baju lama katakan. Baju zaman tok nadoq. Huhuhuhu (dulu aku emok2 sikit mcm Doraemon...)

Baju2 merah tu aku tak nak tayang kat uols, tapi aku nak tayang yang ni:
RED POPPY



p/s : Errrkkkk,love bites pun warna merah!!!! Huhuhu. (Larikkkkkkkkk.....selamatkan diriiiiiiiii)


27 comments:

Yunus Badawi said...

eh aku first ke ni?

Yes!

Yunus Badawi said...

Merahnya mak ngah! Sakit mata ai hehehe

Yunus Badawi said...

Dulu masa aku kerja sykt kulit kerang banyak jugak baju merah. Dah segan nak pakai baju2 tu ngeh3x

sis_nita said...

haaa.. nak tau tak naperr kak suka kalerr merah gak..

sbb..

Fan Clubs Selangor pakai bju kalerr Merah Kunin..

Liverpool pon..

ehehehe!

Zyma Saad said...

Yunus Badawi a.k.a YB....

Yes, yes, yes.....ko 1st hari ni.

:)

Zyma Saad said...

YB lagi...

Merah tauuuu mcm traffic light gituuu.....
:)

Zyma Saad said...

YB lagi la....

Kalau segan nak pakai, ko derma je kat aku yg tak segan silu nak pakai baju merah. Tapi aku ni saiz S la....
huhuhuhu. :)

Zyma Saad said...

Sis Nita.....

Peminat fanatik Liverpool la ni ekkkkkk.....
Merah gituuuuu..
:)

en_me said...

anak ikan di tepi tasik,
anak gelama warnanya &ltfont color="#FF0000"&gt&ltem&gtmerah&lt/em&gt &lt/font&gt,
seloka pantun usik mengusik,
terkasar bahasa janganlah marah.. ehehe

julietchun said...

kalo pakai baju merah jgn lalu tepi lembu ok,hehehehe.

syah shah said...

eh, bukan peminat MU ke pakai kaler merah? MU kan dikenali sebgai Red Devil?? Liverpool bukan biru ke?? Huhuhu~~ Takpa, aku buta bolasepak... kalu silap harap maaf.

Apepun... Saya juga suka pakai baju warna merah... Merah itu buat saya confident... Heheheheheh :D :D

maza said...

merah itu red,.. red itu merah..
jgn merempit... jgn jadi birah!

huhuhu

apa mcm? pantun special gitew..

heheheh

maza said...

merah itu red,.. red itu merah..
jgn merempit... jgn jadi birah!

huhuhu

apa mcm? pantun special gitew..

heheheh

LotsOfLove-Pearls said...

yeah..
ku juga sukakan merah..

Red is hot..

huhu..

mycaklempong said...

eh..eh..eh....suka sungguh dia love bite..kikiki

cHeRyNa PiReS said...

kalau love bite tuh kena orang gelap, macam mana nak merah poppy macam baju akak? hahahhaa...geli ati la plak:P

Mak Su said...

maksu suka biru, tapi suka gaks beli kain merah buat baju kurung :).

merah lively dan bold :)

Zyma Saad said...

en_me....

Siap berpantun seloka bagai....
Huhuhuhu....
Kreatif!!!!
:)

Zyma Saad said...

Julietchun....

Aku hanya akan lalu di tepi ko je,Sayang.
Jgn ko tanduk aku dah le....
:)

Zyma Saad said...

Syah Shah....

Akak ni lagi la buta bola sepak.
Sepak bola pun Akak tak lulus lagi. Huhuhuhuhu.....

:)

Zyma Saad said...

Kanda Maza.....

Ni lagi sorang....siap berpantun gituuuuuu. Huhuhuhu...

Red is HOT
Hot is RED....
Boleh ke???

Zyma Saad said...

LOL~Pearl.....

Ai like it too....
Red is always HOTTTTTTTT....
Macam cabai burung....
:)

Zyma Saad said...

mycaklempong......

Huhuhuhu.....tak suka. Tapi mahu.
Wakakakaka.

:)

Zyma Saad said...

Cheryna Pires a.k.a Sha.....

Oleh itu dinasihatkan jgn bikin love bite pd org yg kulitnya gelap....nanti tak nampak la warna merah poppy tu.
Wakakakakaka......
:)

Zyma Saad said...

Mak Su.....

Lain kali beli kain merah utk buat baju, beli kain biru utk buat kain pulak. Nampak mcm 1 M`sia la pulakkkk......tudungnya Mak Su pakai la warna yg kalerful.
Huhuhuhuhu.....mesti cun!!!!
:)

kuina said...

i like RED toooooo....
'LadyInRed'

Zyma Saad said...

Kak KuIna....

Sy dah tau mmg e2 kaler peberet Akak....tu yg sy bikin n3 Why RED.

Huhuhuhu....
:)