27.10.09

Gigitan Cinta Si Drakula Itu..........

Berani sungguh b`budak sekolah zaman skrg ni. Love bites ada di mana2 shj. Leher la, peha la.....kat "lurah2 dendam 2 ketul" tu pun ada. Dah tu dgn berani slamba badak b`rasa bangga dan best b`cerita sana sini ttg k`best-an ada love bites di badan.

Apa kata cikgu2 di sekolah?? Parents pulak buat bod*h je ke? .........

Itu yg aku nak share dgn uols. Tempoh ari ada seorg school girl dtg ke saloon aku. Nak bikin rambutnye re-bonding katanyer.......byk duit b`budak zaman skrg ekkk?? Aku t`nampak love bites kat leher that girl (tak sengaja tgk, ok...). Aku tak tanya pun....terus je that girl bangga b`cerita kat aku.

That Girl : "Best tau,Kak."


Aduhhhhhh,anak2 oh anak2!!!! T`diam seketika aku m`dgr dia b`cerita ttg apa yg pakwe dia bikin pd leher nyer. Aku rasa pakwe dia tu DRAKULA laaaaa....hmmmmm. Ting-tong kepala otak aku seketika......uwaaaaa.

Rasa mcm nak tenyeh je kepala that girl kat dinding saloon aku. Dah la leher tu penuh love bites, dah tu b`cerita kat aku. Apa, dia ingat aku ni tukang dgr story lucah ke ape.....!!!






Or, may be I should show her this SIGN as below :







Huhuhuhuhu........18 SX sungguh!!!!!
Siapa yg 18 SX?? Dia ?? Atau aku?? Atau ko??
Misteri Nusantara sungguh ada love bites kat montotttt ituuu.......



p/s : Misteri.....ada di mana2. Kah-kah-kah-kah. Love bites pun ada di mana2.
:)


30 comments:

Jard The Great said...

love bite camner rupa die? huhu

Rashid said...

ishhh.. lama tak dengar citer ni. nampaknya muncul kembali. Atau memang dah lama muncul cuma tak terperasan (panahan mata zyma memang hebat. Terus nampak.. hehe)

Nampaknya budak-budak sekolah makin lupa akan 'kesucian diri' yang harus dijaga..

sis_nita said...

salam ziarah dik..

salam perkenalan..

bab bite2 ni kan.. aka rasa tu dah jadikk trademark bebudak laa ni..

ntah lerr..

isk.. kalo anak akak lerr..

mmg akak lak yg bite2 depa.. penoh satu badan!

Zyma Saad said...

Jard Sayang....

Ko kene nikah dulu....nanti baru tau mcm mana ghuper love bitestu.

Atau ko boleh tanya Pakcik Google...pasti ko akan dpt gambaran love bites tu dgn clear.
Huhuhuhuu......
:)

Zyma Saad said...

Cikgu Rashid.....

Mata sy mmg tajam sbb sy pakai spec. Huhuhuhu....

Gitu la bebudak zaman moden. Semua dia nak bites. Keputusan exam kalau bagus, takpe la jugak. Ni tak, bites sini bites sana...exam kantoi. Huhuhuhuhu.....
:)

Zyma Saad said...

Sis Nita....

Wakakakaka....Akak nak bites anak2 ekkkk. Bapaknyer Akak bite tak???
Jgn bite kat tempat yg bukan2 tau..
cian dia.
Lalalalala.....
:)

Tie said...

Kak Tie dengar cerita pasal love bites ni masa study di ITM dulu.. Tapi tika tu, memang tak faham.. siapalah yang suka gigit-gigit ni.. naik berdiri bulu roma..

Bila dah ada suami, barulah faham.... adoi laa.......waakakaka...

Zyma Saad said...

Kak Tie....

Kita zaman dolu2 mmg innocent......
mana tau pasal love bites ni kan.

Ada hubby baru tau kat mana dia nak bites....Drakula sungguh hubby ku ini. Uwaaaaaaaaa.....
:)

cHeRyNa PiReS said...

budak2 skang mmg macam tuh kak. ada sape tah tanya sha, "pernah buat tak?" tapi dia budak2 lagi...sha terkejut, mmg kena marah la dengan sha....

DUN Behrang 2020 said...

JANGAN harus ko tunjuk t-shirt tu...bebudak 'hingusan' camtu bukan reti bahasa...bulan dpn dia tayang lak montot dia yg dh kena kiss tu kat ko...len kali ko tenyeh je kepala dia...dia x nak dtg pastu pun tak pe...bukan dia bg rezeki kat ko pun...

maza said...

psst.. maza sokong sis zyma bagi ceramah sikit kat budak itu..

jgn ingat semua org nak jadi 'jalang' seperti budak itu! Berbangga dgn benda2 maksiat...

psst.. meh kita perbaiki akhlak kita dan anak bangsa kita. jgn segan2 tegur budak2 tu... kalau tak tegur nanti dia org salah kan kita balik kat akhirat kelak..

lagipun salah satu perbuatan kufur ialah berbangga dgn perbuatan dosanya...kemudian menceritakan pula kepada semua org tanpa sesalan..

justeru, ini termasuklah iman yg cacat (itupun kalau beriman), lagi cacat iman kalau kita tak tegur atau bagi nasihat sama..

kalau maza lah tu, dah lama budak tu kena sekeh percuma dan halau dari saloon kesayangan sis zyma itew.. huhuhu

siap cakap lagi, "sini bukan tempat maksiat.. hanya cetita masjid dan bermaruah aje diterima pakai. selain itu, boleh b.e.r.a.m.b.u.s, keluar ke tengah jalan sana!"

huhuhuhu

psst.. ganaz gak aku ni kan? wakakakkaa

maza said...

Tie...

kena love bites tu sakitkan?
wakakakkaka

syah shah said...

biasalah... dunia dah nak kiamat... Orang berlumba-lumba melakukan maksiat dan berbangga dengan maksiat yang mereka lakukan...

Astaghfirullahal'adzim...

ku tak sempurna said...

hahahaha

misteri ada di mana2...

ko mmg 18sx :P
bukan budak tu...

hahaha

tasikmerah said...

yg dh kawen pun malu nk tunjuk love bite ye tak..?

:)

ONE ZABA said...

apasal tak tenyeh je hairdryer kat leher budak tu

Tirana said...

Kak tirana dah kawin baru tahu apa itu 'love bite'..hehehe..

Zyma Saad said...

Cheryna Pires a.k.a Sha....

Cenggitu la bebudak zaman skrg....
Lain yg diajar, lain yg jadinya...
Dunia semakin berubah....
Hmmmm....
:)

Zyma Saad said...

DUN Behrang 2020....

Rasa nak karate je leher budak tu....wachakkkkkk!!!!
Dia ingat aku suka dgr citer songsang tu....
:) Geli geleman aku dgr.

Zyma Saad said...

Kanda Maza.....

Cenggitu la bebudak zaman millenium ni....
Geli geleman den dgr budak pompuan tu citer....uwekkkkkkk!!!!

Ekau harus ganazzzzzz!!!!
:)

Zyma Saad said...

Kanda Maza....

Uikkksssss,sompat laie ekau ngusik Akak Tie yoo....

Huhuhuhuhu.....
:)

Zyma Saad said...

Syah Shah....

Akhir zaman...
Manusia jadi buta dgn duniawi..
Ntahhhh laaaaa....mcm2 ado.

:)

Zyma Saad said...

KTS.....

Aku ni sentiasa 18 SX....
Di mana2 shj...
Wakakakaka....
:)

Zyma Saad said...

Tasikmerah a.k.a TM

Malu la,beb!!!
Nanti jiran tetangga tnya : "Ehhh, ko romen ekkkk semlm?? Tu..tu.. love bites kat leher ko."

Huhuhuhuu..
:)

Zyma Saad said...

Cik One Z.....

Kalau aku tenyeh hairdryer kat leher budak tu....mau dia report kat polis aku nak bunuh dia. Kang bungkus bisnes aku....huhuhuhu.
Tapi aku rasa nak karate leher dia....wachakkkkkk!!!!

:)

Zyma Saad said...

Akak Tirana......

Betapa innocent kan kita ini...
Huhuhuhu....
:)

~Cinta Cukulet~ said...

saya pun ada gak, tapi bukan buatan orang, buatan nyamuk..hehehehee...

Zyma Saad said...

Cinta Cukulet....

Buatan nyamuk boleh dimaafkan.
Kalau buatan org....Akak lipat ko jd kain pelekat. Huhuhuhu....

:)

Mak Su said...

kih kih kih, kreatif namanya tu.

budak oh budak.

Zyma Saad said...

Mak Su....

Kreatif kah itu???
Love bite bukan seni,Mak Su...
Seni juga bukan love bite.
Huahuahua...
:)