27.10.09

KMC - Ko Memang Cantik.

Taraaaaaaaaa.....inilah KMC, Kedah Medical Center, Alor Star. Bukan, Ko Mmg Cantik ye......

KMC ni dekat je dgn rumah aku.....asal sakit je,pegi KMC. Asal pegi KMC je, aku nampak incik doktor yg handsome......(dahhhh,jgn puji doktor2 di KMC lebih2....Hubby aku lastik kepala aku kang).

Nanti kalau aku nak b`salin kat mana ekkkk? Planning kene ada wehhhh. Takkan nak b`salin kat shopping complex lakkkk. KMC ? PMC (Putra Medical Centre)? Sultanah Bahiyah Gen. Hospital? or INS Specialist??







p/s : Dalam planning nihhhh. Kene set up masa nak "buat anak" lagi......nak beli puting anak lagi. Huhhhh, byk keje.

30 comments:

Jard The Great said...

kak. tingin nk gi Baling , kedah.. jauh tak dari kpg kak? ehehe

ONE ZABA said...

tuan rumah pong cantik jugak....

~0~ said...

bagus btol perancangan akak...teratur...hahahha

Na Shari said...

Hehehe...Na pernah gi KMC tu. Lawat kawan...Dia baru lepas operation buang buasir :)

julietchun said...

kalo gi hospital baju pun bau hospital :D

LotsOfLove-Pearls said...

Hi..
Plan awal2 itu penting..

Pilihlah mana yg terbaik..

ku tak sempurna said...

aku pun nak planning gak laaa...

.
.
.


errr... planning apa2 ek?/


hihihi

Rashid said...

hehe.. no komen no komen.. nak ketawa je.. perancangan yang baik. Demi masa depan utk negara dan bangsa.

iza~de~bintang said...

waaa siap dengan planning tuh..bagus2. Lawa yer KMC, lama tak lalu sana :)

P/s: sihat wala'fiat :)
keja ja tak menentu, kadang sibuk kadang menyibuk hehe

Zyma Saad said...

Jard The Great.....

Nak pegi rumah MIL si Syah Shah (Husna) ke?? Akak di Alor Star.

Dtg dari KL dgn bas ke? Turun di Terminal Bas Sg Petani pun takpe. Then, amik bas ke Baling.

Jika turun di Terminal Bas alor Star...kene amik bas dari Alor star utk ke Baling. Perjalanan pun agak lama le jika dari Alor Star ke Baling.

Daerah Baling tu luas,Sayang. Kamu nak stay di mana nanti?

Zyma Saad said...

Cik One Z....

Tuan rumah yg mana satu nihhhh?
Tuan rumah di rumah Cik One ke??
Huhuhuhu....
:)

Zyma Saad said...

~0~....

Huhuhuhu....
Akak tgh merancang....rancang Ringgit M`sia gak. Huhuhuhu....
:)

Zyma Saad said...

Na Shari....

Buang buasir?? Huhuhu....ngerissss!!!
:)

Zyma Saad said...

Julietchun.....

Bau ubat sepital.....ingat sampai bila2. Kene inject dgn doctor pun sakit.
:)

Zyma Saad said...

LOL....

Ye betulllll.
Penting woooooo....huhuhuhu.
:)

Zyma Saad said...

KTS....

Sayang,ko nak plan ape?? Plan beli susu anak ke??
Ko kene belajar buat susu anak dgn Julietchun. Dia dah master bab-bab buat susu anak dan tukar pampers anak. Huhuhuhu....
:)

Zyma Saad said...

Cikgu Rashid....

Huhuhuhu. Baik utk masa depan negara, bangsa dan agama. Hidup SATU M`sia!!!!!
:)

Zyma Saad said...

iza~de~bintang....

Hihihihi. Plan awal2...senang sikit nanti. Cewahhhhhh....

:)

xiiinam said...

Tak de..tak de...tak de....





Yang ckah nampak, rumah ini semakin cantik.....


Hitam menawan kan....

xiiinam said...

Moga kesihatan zyma sentiasa baik...Amin.

xiiinam said...

Ceriakan diri selalu....



Sekurang-kurangnya buat melupakan perik dan sakit itu, meski cuma sebentar...

xiiinam said...

ckLah suka tengok zyma happy...

Mr PenyuBiru said...

dulu anak aku yg 1st, wife aku bersalin kat KMC aa.lupa aa nama doktor pompuan tu.

Zyma Saad said...

xiiinam a.k.a CkLah....

Rumah baru sy ni warna hitam bontot belanga nihhhh....
Cantik ke hitam bontot belanga??
Ishhhh,CkLah ni kene check mata la.
Huhuhuhu...
:)

Zyma Saad said...

xiiinam a.k.a CkLah lagi....

Insya Allah,sy pun tak nak sakit,
Kak.Tapi nak buat mcm mana kalau ALLAH beri kesakitan itu....
:)

Zyma Saad said...

CkLah lagiiiii...

Ingin ku lupa yg pahit maung itu. Tak ingin lagi daku mengingatinya.
Huhuhuhu......mcm drama swasta di tv la pulak.
:)

Zyma Saad said...

CkLah Lagi dan lagiiiiii....

Sy lagi suka tgk ckLah happy2 tau...
sama2 happy ye!!!!

:)

Zyma Saad said...

Mr.PenyuBiru......

KMC pun ok gak......specialist ramai di c2. Kalau GH, hmmmm doktor dan nurse buat keje mcm "hantu" je....kata org la. Bukan aku yg kata....huhuhu.

:)

maza said...

mahukan anak?

huhuhu

usaha tangga kejayaan..
insyallah akan merasa katil di KMC itew.. wakakkaka

Zyma Saad said...

Kanda Maza....

Mesti mau......
Ni tgh b`usaha menuju ke arah nak buat anak laaaa. Wakakakaka...
:)