17.10.09

Stok Idea Hampir Zero....Kat Mana Nak Top-Up Idea???

Idea aku tak sampai lagi weyyyyy. Stok idea dah sampai ke level zero. Kalau nak top-up idea mcm top-up credit utk enpon, boleh ke??

Yang aku ada cuma idea cilok......boleh kira idea jugak ke nihhhhh????
Layannnzzzzz!!!!!

Elehhh, malu la konon!!! - I`m so shy-shy cat laaaa......

Alahaiiiii,kucing sapo la nihhhh??? Kesiannyerrr, kene bungkus dlm paper bag la pulak. Sapo la tuan ko ye???........huhuhuhu.

Terer kucing ni minum cenggini,kannzzzz!!! Kucing educated kot......huhuhuhu.

Guys and Ladies, please read the toilet sign properly!!!! Please do it right. Jgn ikut suka suki hati je nak buang "hajat".
Uols rasa ni konsert nyanyian ke atau konsert tattoo?? Tak pun konsert tayang body??? Kesian kat diaorg ni, pakai baju tak cukup kain......

Britney spears, rambut ko tak cukup panjang la kalau nak buat bulu mop. Atau ko nak kasik aku jeles tgk tali bra ko yg warna hijau tu??? Aku tak jeles sbb aku pun ada gak....

Kejar jgn tak kejar - Pakwe kejar awek. Huhuhuhu......

Shhhhhh, baby tgh tido. Comel kan.......












10 comments:

cHeRyNa PiReS said...

apasal konsert tuh macam konsert arnab sha si jenab tu kak? hehehe...

chekgu BaniHassim said...

bagi senyuman je laa
:)

Uncle Lee said...

Hello Zyma Saad, I love your blog, and you have a nice sense of humour.
Always love people who have humour.
Nice cats...love that first pic, so cute.

Regret bahasa saya sebelum Merdeka, saya takut nak comment in my bahasa nanti silap get mistaken for marriage proposal, itu la lecheh sikit, ha ha.

You keep well Zyma, and keep a song in your hati, Lee.

Zyma Saad said...

Cheryna Pires.....

Hihihihi.....
Konsert arnab pun konsert arnab la.
:)

Zyma Saad said...

Chekgu BH....

Senyum itu sedekah.....
:)

Zyma Saad said...

Uncle Lee...

Thank you so much. :)
I`m not a good writer/author...but am trying to be a good person to ev`rybody.

Life is like mixed-fruit salad. Ev`rything in it. Sweet, sour, bitter and salty. And finally, life becomes so great!!!

:) Thanks,Uncle. My English ain`t that as good as urs, so yet still keep trying to improve it. I had learnt Mandarin as well. :)

Tie said...

Kak tie suka tengok kucing yang pertama sekali tu... hi hi..

Zyma Saad said...

Kak Tie.....

Shy-shy cat tu....
Hihihihi.....

:)

Yunus Badawi said...

Nanti saya tolong top up kan idea kat otak kiri awak hehehe

Zyma Saad said...

Yunus Badawi a.k.a YB....

Sila la top-up idea ke otak kiri aku ye.
Aku perlukan idea....
:)