19.10.09

Bingkisan Dari Jauh Nun Di Sana

Tak sangka......buah cempedak jadi nangka. Huhuhuhuhu. Ehhhh,aku bukan nak cakap ttg buah cempedak atau buah nangka,uols. Tapi, aku tak sangka petang tadi aku terima bingkisan dari Kota Damansara. Dari Bro. Maza gituuuuu. Best la dapat bingkisan cenggini......boleh makan sampai kenyang!!!

Paling tak tahan, buat n3 dlm bilik tido aku. Kah-kah-kah-kah. Sila gelak ye.....

Sila abaikan model yg tak mandi tu ye. Siap ikat rambut pony-tailed lagiiii. Hihihihi....

Manisan jambu.....sedap!!!


Yang ni kerepek tempe. Makan cenggitu je......mmg best!! Crispy!!!

Pisang salai. Perghhhhhh,harummmm!!! Aku dah lama tak makan pisang salai ni. Sedap!!!!

Kerepek pisang. Manis, sedap dan crispy!!!!

Muka org happy sbb dpt makan dgn best-nyer!!!!

Best dpt bingkisan yg best2 cenggini. Thanks,Bro.Maza.
Pantung spesel ni:
Hari-hari mandi pagi...
Kalau sudi, bagi la lagi.....

26 comments:

xiiinam said...

Sedapnya....
Suka tengok zyma happy....

maza said...

wakakaka

habis lah den, glamour lah seantero nusantara gitew.. hehehhe

sebonar eh, kebetulan balik kampung lalu Ayer Hitam, Kluang Johor.. jadi bilo terkonangkan ekau, eloklah den promosikan sekali makanan yg ado kek sinun.. hehehe

selamat menjamu selara lah yea! kuih keras2 aje. hehehe

selamat hari rayaaaa... hehehhe

Tie said...

Ooo....pokcik kirim jajan, ya...

Laa...kurusnya zyma ni, macam saiz anak kak tie je.

Pokcik ooii, lain kali kirim ayam golek Nara tu, biar zyma makan sekor2 barulah cepat tembam macam Tie !!

Jard The Great said...

hehehe.... makan dpn pc ke kak?

Yunus Badawi said...

Mak ai macam2 ada. Dia hantar pakai kontena ke? hehehe

Yunus Badawi said...

aku first ke pagi ni?
Ni mesti sbb aku pun belum mandi lagi mcm ko jugak ngeh3x

cHeRyNa PiReS said...

bestnye kak...tuhlah...ramai org sayang akak nieh:)

* sha tak dpt add akak lagi...

anta kat: cheryna_27@yahoo.com

boleh tak?

ONE ZABA said...

zyma bungkus pulak la kecik-kecik. pastu kongsi ngan kitorang....wakakaka!!!

Kak Zue said...

bestnyer dapat ole2 gitu...eheheh

syah shah said...

Akak, saya dah terima kipas tangan itu... Macam tau-tau je saya tengah cari kipas tu... Yang saya punya dah lama, dah rosak... Hihihihihih :D :D

thank you ye kak? :D :D

tasikmerah said...

nk sikit kerepek tempe tu... he he.



.

en_me said...

ammvoiii.. buah cempedak abang maza tewwww..

Zyma Saad said...

xiiinam a.k.a CkLah....

Sedap sgt tau. Huhuhuhu.
Sy pun suka tgk CkLah happy...
:)

Zyma Saad said...

Kanda Maza....

Huhuhuhu....t`konangkan den masa lalu Ayer Hitam yo...jgn ekau t`bayangkan muko den kat signbord jalanrayo ....udah le.

Thanks ekkkk. Sedappppp. :)

Zyma Saad said...

Kak Tie....

Akak pegi order pisang salai 5 bungkus dari Kanda Maza....kita makan sama2. Biar dia bayarkan utk kita. Huhhuhuhu.

Sy kurus ekkkkk? Mcm anak Akak ekkk? Huhuhuhuhu.....sy tgh cari dadih susu utk kasik badan tembam mcm Kak Tie.

:)

Zyma Saad said...

Jard The Great.....

A`ahh,makan depan lappy. Semut pun beratur tunggu turn nak makan.
kikikikiki....
:)

Zyma Saad said...

Yunus Badawi a.k.a YB...

Dia hantar pakai POS LAJU.....mmg laju je sampai ke rumah aku.
Aku pun laju je makan kuih2 tu.
:)

Zyma Saad said...

Yunus Badawi a.k.a YB....

Ko yg ke-5.....CkLah yg 1st.
Huhuhuhuhu.....
:)

Zyma Saad said...

Cheryna Pires a.k.a Sha....

Akak pun sayangkan semua org.
:)

Nanti Akak e-mail my residence address ke e-mail kamu ye. :)

Zyma Saad said...

Cik One Z.....

Aku dah makan sampai habis la,Cik One.
Nanti aku kirimkan plastik kosong kat ko ye. :)

Zyma Saad said...

Kak Zue.....

Mmg best.....rasanyer pun mmg best!!! :)

Zyma Saad said...

Syah Shah....

Dah terima kipas ajaib tu ekkkk??
Ko dah boleh start kipas Imran sekali ye.....

:)

Zyma Saad said...

tasikmerah.....

Meh la Alor Star.....aku boleh la kasik ko sikit kerepek tempe ni.
:)

Zyma Saad said...

en_me.....

Buah cempedak kanda Maza ni spesel tauuuu......magik. Boleh transform
jadi pisang salai, kerepek tempe, manisan jambu dan kerepek pisang.
Huhuhuhuhu.....best!!!

Kak Long Mawar Merah said...

Maza dah menjadi pembekal kerepek dan pisang salai pulak dah ke Zyma...

Zyma, lepas ni share makan ngan kita org pulak!

Zyma Saad said...

Kak Long Mawar Merah.....

Huhuhhu.....
Gitu la,Kak Long.

Sy plan nak jadi pengedar ikan pekasam secara part-time la pulak.
Sedapnyerrrrrr......
Huhuhuhuu.
:)