4.10.09

Norchet Post Laaaa..... (n3 Siput Sedut)

Uols, aku norchet (not yet) post sobenier tu tau.....tgk la besok tgh ari sikit aku post. Aku the very the bz one maaaaa.... that`s why la sobenier tu lambat post......lambat mcm siput sedut. Huhuhu....

Akan post besok :

1) Kak Tie - address dah ada
2) Akak Tirana - address dah ada
3) Yunus Badawi a.k.a YB - address dah ada
4) Chekgu Bani Hassim - address dah ada
5) Jard The Great - address dah ada
6) Kak Iza~De~Bintang - address dah ada
7) CintaCukulet - pun dah ada
8) Cheryna Pires a.k.a Sha - address omak dia....huhuhu.
9) Kak Izan - address dah ada
10) en_me yg insaf - address dah ada gak

Uols yg tiada dlm list di atas (yg selalu singgah, komen dfan tinggal jejak je la....), sila kasik addess and h/p ke email daku :
Zyma_Saad@yahoo.com. Segalanya akan d`rahsiakan. Aku tak expose la...aku tau details uols tu sgt2 P and C,kan.....trust me.

26 comments:

~Cinta Cukulet~ said...

kirim la duit raya sekali hahaha (tipu je :p)

iza~de~bintang said...

Takpa, take your time :)
Biar lambat asal selamat.
Apepun thanks sebab susah2 kirim sovbenir... lenkali boleh bagi lagi ahahaha

cHeRyNa PiReS said...

alamhdulillah...dapat pon. thanks zyma:)

Zyma Saad said...

~Cinta Cukulet~......

Dtg b`raya ke rumah Akak....dpt la duit raya.Ngehhhh.....3x

:)

Zyma Saad said...

iza~de~bintang.......

Uikkssss,mcm pesanan utk pemandu di jln raya la pulak.

It`s ok.... :)

Zyma Saad said...

Cheryna Pires.....

Nama ko pun turut Akak masukkan.
Special nama ko, special la sobenier tu. Huhuhuhu.....

:)

Jard The Great said...

aku pon tak post lagi.. ntah.. susah sgt aku nk gi post office.. huhu.. sabar ye kak.. nnt ku pos jua.. ;p

~0~ said...

alamat umah ppun xingat...kena balik tgk bil dlu...

Zyma Saad said...

Jard The Great......

Takpe.....akan daku tunggu jua hingga ko post utk Akak walau ku harus tunggu 1000 tahun nan datang.

Huhuhuh.....

Zyma Saad said...

~O~.....

Alamat humah sendirik pun ko tak ingat??? Huahuahuahua....
dah berapa lama ko tinggal kat humah tu haaaaa??

:) Kasik la address ko ye ke e-mail Akak. Nanti kendian 2nd session Akak post.

Tie said...

Amboi... memang zyma ni murah hati betul. Ramai yang jadi ceria kerana Zyma.. moga2 Allah terus berkati hidup Zyma. Amin...

syah shah said...

Ahkakkk... jangan lupa post duhet raya untuk Imran tauuu??? Muahahahahahahah :P :P :P

ONE ZABA said...

nanti aku suruh abang posman pegi ambik.

izan said...

zyma,

tak apa lambat ... jgn bimbang/risau...

terimakasih kerana sudi mengingati k izan yg kerdil ini...:D

UnGu VioLet said...

akak.. tak aci.. mar nak jugak.. heheh.. tak malu nie..

en_me said...

2 souvenirs kannns.. ehehe

xiiinam said...

Nak jugak....

Zyma Saad said...

Akak Tie....

Ceria biar beramai2.....sedih sy simpan dlm hati. :)

Doakan buat sy ye....

:)

Zyma Saad said...

Syah Shah.....

Kasik la address n mobile number ke e-mail address Akak.
Akak pos sobenier utk ko and Imran.
Huhuhuu.....
:)

Zyma Saad said...

Cik One Z.....

Ko kene berbaik dgn abg posmen tau.
Nanti aku boleh la pos mcm2 lagi utk ko.... :)

Zyma Saad said...

Kak Izan.....

Dah pos pun utk Akak tgh hari td...
Huhuhuu.....cepat dan tepat.

Akak kerdil ke? huhuhu.....
:)

Zyma Saad said...

Ungu Violet a.k.a Mar....

Dik, Insya Allah nanti Akak akan beli sesuatu utk awak. :)

Take care....

Zyma Saad said...

en_me.....

1st tiem kasik la chance Akak kasik ko 1 sobenier dulu. budget lari nihhhhh......muahahahha...

:) Nanti Akak tgk kraftangan utk ko ekkkk.

Zyma Saad said...

xiiinam a.k.a CkLah....

Nak jugak? Boleh.....tapi kene nyanyi satu lagu utk sy,boleh??
Lagu : 10 Budak Hitam. OK??

syah shah said...

aiii... aritu kan dah antar email kat akak... Tak terima ke?? laaa... penat owh kite godek-godek kompiter tetengah malam tauuuu...

Zyma Saad said...

Syah Shah a.k.a Husna.....

Ari 2 Akak check e-mail, tapi tak dpt dari awak. That`s why Akak sms kamu......
Huhuuhuhu....... :)