9.10.09

Kosong [ 0 - 0 ]


I`m back.....
Uols, thanks a lot ekkk for those positive and lovely words that u guys sent to my handphone, e-mail and comment box of my blog page. Aku betul2 t`haru.....

Uols....
May be ada di antara uols yg dpt sobenier kecil atau besar....satu atau dua buah. May be jugak ada yg dpt lambat....dan may be jugak ada yg belum dpt apa2 lagi dari aku. Walau apa pun jua keadaan atau situasinya, aku akan tetap b`laku ADIL tanpa ada yg b`kecil hati selagi aku masih celik dan b`nafas.
Sabar ye. :-)

Uols, tatkala aku m`beri sesuatu yg "kurang harga" atau dlm erti kata lain; MURAH di mata atau hati uols.......aku mohon maaf byk2 ye. Tapi dlm hati ini, aku nak buat semua pihak rasa happy. Aku mohon agar TIADA pihak yg b`suara SUMBANG dgn mengatakan aku m`beli FRIENDSHIP dgn DUIT atau K`BENDAAN ku. Hanya ALLAH s.w.t yg tahu apa yg ada dlm hati aku......
Aku cuma nak buat semua pihak happy......dan tidak pernah t`lintas di hati mahupun minda utk m`beli friendship dgn duit atau k`bendaan. Anyway, aku tak m`harapkan apa2 balasan dari uols......aku ikhlas dan halalkan segala-galanya.




p/s : Doakan buat aku.....aku perlukan k`kuatan dan sokongan.




To : Kak Tie, Akak Tirana, Kak Izan, Yunus Badawi a.k.a YB, en_me, Cinta Cukulet, Jard The Great, Syah Shah , xiiinam a.k.a CkLah, Cik One Z, DUN Behrang 2020, Kak Iza~De~Bintang, Chekgu BH, Kak Long Mawar Merah, Kak Long Zue, Kanda Maza, Cikgu Rashid Kerdipan Bintang, Cheryna Pires a.k.a Sha, Kenari a.k.a Kak Sha, Abg Din Lorry, Mummy DASY, MummySya,Bro. Framestone, Julietchun, KTS, Opah [a] Memori Opah dan semua teman yg terang atau gelap (silent readers)........thanks a lot.

DOAkan utk aku !!!! Byk lagi yg ingin aku lakukan dan kongsikan b`sama uols sepanjang p`jalanan hidup aku.

Actually, aku takut nak lalui saat2 itu seorg diri, tapi aku takde pilihan lain. Aku harus m`lawan jugak.......aku masih mahu terus b`nafas walau aku tahu itu t`lalu mustahil......

21 comments:

ku tak sempurna said...

semoga ko beroleh kekuatan...
chaiyok chaiyok...

0-0 gak eh....

iza~de~bintang said...

cenderahati kecil atau besar takda masalah Zyma, yg penting keiklasan :)
Belum dapat lagi, on the way lah tu. Jangan risau pasal tu, yg penting jaga diri elok2 dan semoga cepat sembuh ok :)

ONE ZABA said...

hanya doa dan harapan daripada kami sekeluarga dapat diiringkan untuk Zyma... moga Zyma sentiasa mendapat rahmat dan lindunganNya jua. insyallah...


sabar dan tabah itu besar ganjarannya kelak.

Tie said...

Zyma,

Kak Tie faham,

Ada ketika kita perlu buat sesuatu untuk menaikkan semangat yang pudar. Dan kita juga perlukan sokongan dari teman-teman.

Sesuatu yang ikhlas itu hanya diketahui oleh empunya diri dan yang Esa. Kak tie tetap doakan kebahagiaan buat Zyma.

Jangan difikirkan tentang perasaan orang. Jadikan hari2 yang mendatang paling indah buat Zyma sendiri. Memang hidup ini terlalu singkat. Yang penting biarlah hidup kita berkualiti.

Kujie said...

Betullah tu persahabatan tak boleh di beli dan tak datang dlm sehari...perlu di bina. Kejayaan kita membina persahabatan adalah skill individu yang berseni..ada cara, ada rentak yang tersendiri.

Masing2 ada warna2 tersediri..sebab itulah dunia ini kalerful.

" what you give, you get back" lirik terkenal 'kalajengking'

Kujie said...

Betullah tu persahabatan tak boleh di beli dan tak datang dlm sehari...perlu di bina. Kejayaan kita membina persahabatan adalah skill individu yang berseni..ada cara, ada rentak yang tersendiri.

Masing2 ada warna2 tersediri..sebab itulah dunia ini kalerful.

" what you give, you get back" lirik terkenal 'kalajengking'

~0~ said...

mesti boleh punye...
doakan akak akan terus kuat dan tabah...all da best

Zyma Saad said...

KTS.....

Thanks,Dear.
:)

Ko takde salah dgn aku....

Zyma Saad said...

Kak Iza`de`bintang.....

Sy harap Akak terima dlm keadaan yg baik dan elok ye.
Inform sy once u`ve got it.

Thanks,Kak.

Zyma Saad said...

Cik One Z....

Benar cakap Cik One. :)

Thanks ekkkk.

Selamat menikmati tom yam. Hihihi...

Zyma Saad said...

Kak Tie....

Hidup mmg terlalu singkat, tapi jgn kita menyingkatkan sesuatu yg dah singkat,kan....betul tak??

Thanks,Kak Tie....

Zyma Saad said...

Akak KuJie....

Life is so beautiful if the colour we choose is colouful n beautiful, too, to paint a whole world.

:) What you give, you`ll get back. Betul tu....

Thanks. :)

cHeRyNa PiReS said...

akak...selagi sha ada daya nak lawat akak kat sini, akak bg tak bg souvenir tuh tak jadi hal. apa2 pon sha doakan akak hepi...doa2kan sha dpt ke kedah satu hari nanti ye...boleh kacau akak!:)

syah shah said...

orang memberi, kita menerima... mahal atau murah itu semua tak penting... it's the thought that counts bak kata omputeh... :D :D

Ok, sila jaga diri... Semoga kita semua sentiasa tabah mengharungi dugaan hidup... :D :D

chekgu BaniHassim said...

org nk bagi dah cukup bagus...
sapela org yg kurang bersyukur tuu...hampas...

apepun, saya bersyukur sbb ade org nk memberi sesuatu pada saya, tak kisahla nyata atau maya...
:)
tq

Zyma Saad said...

~0~....

Yakin boleh, RAKAN MUDA!!!!
:)

Thanks a lot ekkkk.

Zyma Saad said...

Cheryna Pires a.k.a Sha....

Thanks,Dear.

Dtg la ke Alor Star. Jalan2 cari makan di sini.... :)

Zyma Saad said...

Syah Shah....

Ko punya sobenier Akak pos Ahad ni la ekkkk....

Huhuhu...

Same 2 u 2,Dik.

Zyma Saad said...

Chekgu BH....

Thanks ekkk.
Nanti Akak nak hantar benda lain pulak kat kamu.....guess what???
Kuah Rojak Mak Bee....hihihih. Pernah makan kan kuah rojak tu??

~Cinta Cukulet~ said...

kak, ayat yg last tu lain mcm je bunyi dia hukhuk..semoga akak terus diberikan kekuatan oleh Nya..:)

Zyma Saad said...

Cinta Cukulet Sayang....

Hidup dan mati ALLAH dah tentukan.
Yg penting Akak sayangkan kamu,Dik.
:) Take care.

Thanks,Dear. Belajar rajin2 ye....
:)