1.10.09

Kerjasama Uols Amat Diperlukan.......Nak Souvenir Takkk???

Nama yg aku list down sini, sila kasik address and h/p number ke e-mail aku ekkkk. Here is my e-mail address : Zyma_Saad@yahoo.com

Kenapa aku mintak? Sbb aku nak hantar souvenir utk uols. Aku nak ke Langkawi jap lagi......pegi balik hari,ok. See the legs la.......kuat b`jalan nihhh!!!

1) Kak Tie (Dah ada......tapi sj gatal nak mintak lagi)
2) Kak Tirana (Dah ada gak......lagik la nak m`gatal nak mintak b`puluh kali)
3) Jard The Great (Pun dah ada.......kompom aku ni mmg gatal nak kene pelangkong dgn si Jard).
4) Cheryna Pires a.k.a Sha
5) Kenari
6) Kak Izan
7) Cik One Zaba
8) DUN Behrang 2020
9) Kanda Maza (Dah ada gak.......tapi takut nak m`gatal. Kang sudip panas singgah kat muka aku. Huhuhu.......)
10) Iza De Bintang
11) en_me yg insaf
12) Julietchun
13) KTS a.k.a Ku Tak Sempurna
14) Bro. Framestone
15) Yunus Badawi
16) Kak Long Mawar Merah
17) xiiinam a.k.a CkLah
18) Tijah
19) Cinta Cukulet
20) Cikgu Bani Hashim

Bagi nama yg aku tak sebut, nanti aku check semula....may be aku t`lepas pandang (cehhhhh,alasan la niiihhhh....). Daaaaaa........aku dah t`gedikssss-gediksssss nak ke Langkawi nih. Huhuhuhu......

Nanti la aku check e-mail.....kasik la aku pegi ke Langkawi dulu. :)

23 comments:

Jard The Great said...

waaaaaaaaaa... ade nama ku gak.... hehehe.. ku pon ade sebenier utk kak.. cuma blom pos lagi.. alahai.. malasnya nk turun pejabat pos.. huhu

julietchun said...

sebut langkawi ku hnya terbyg coklat je.

izan said...

zyma


nak ke langkawi ye.... bestnyaaaaa... nak itut larrrr...

larrr... larrrr... larrr...

selamat bercotiiii... semoga hepi-hepi aje disana nanti ye.

izan said...

zyma


nak ke langkawi ye.... bestnyaaaaa... nak itut larrrr...

larrr... larrrr... larrr...

selamat bercotiiii... semoga hepi-hepi aje disana nanti ye.

kenari said...

cik puan zyma, tqvm atas ingatan anda tu. sy amat berbesaq hati, tapi kita ni sama2 org kedah, tak bagi souvenir pun tk pa. Minggu depan che pun nk pi kursus 3 hari di lgkwi.

slmt ronda2 di lkwi noooo...jgn lupa pi naik kabel gunung mat cincang tu

mummysya said...

Salam...
Nie kira dah lewat nie, tp nak wish jugak..

Selamat Hari Raya dear...

Maaf Zahir Batin

Dari

Mummysya dan Family
mummysya.com

DUN Behrang 2020 said...

Sukaaaaaaaa...ko tau2 je akunye besday bulan nih! Terima kasih daun keladi k! Malu la pulak....hahaha!

cHeRyNa PiReS said...

baiiiiikk...arinieh sha tidak berapa aktif sbb gi kl...so, insyaAllah...
ish...ape gaknye souvenir nieh ye:)

Zyma Saad said...

Jard The Great....

Nama mu tetap ada......dan tetap b`takhta di hati Akak. Ko tetap jadi pojaan hati ku. Huhuuh...

:)

Zyma Saad said...

Julietchun....

Ku juga begitu.....tapi gigi geraham ku tgh sengal2 sakit b`denyut. Uwaaaaaa.....

:)

Zyma Saad said...

Kak Izan.....

Nak ikut? Dah cukup umur ke nak ikut ni? Kang kene rotan....huhuhu.

Cuti2 Malaysia....

Zyma Saad said...

Kenari a.k.a Kak sha....

Ronda lama2 di L`kawi, boleh hangit sy.....sbb panas di sana.

:)

Zyma Saad said...

mummysha.....

Belum t`lewat utk wish....baru 12 Syawal,kan.

Selamat Hari Raya 2 u 2,Mummysha.
:)

Zyma Saad said...

DUN Behrang 2020.....

Aku kan tukang tilik yg ngetop.... tu yg aku tau besday ko. Huhuhu...

Sama2..... :)

Zyma Saad said...

Cheryna Pires....

Mana boleh cakap benda ape....
rahsia tauuuuu. Nanti tak suspen.
:) Huhuhuhu....

xiiinam said...

Errrr...ckLah tak ada henpon....

Tak mampu beli....isk..isk...isk...

He..he





Tapi...sebenier tu nak jugaklah..

Zyma Saad said...

xiiinam a.k.a CkLah.....

Takde henpon? Public phone pun ok gak.....huhuh.

:)

Tirana said...

Lamanya tak masuk blog Zyma..ye ke lama..hehehe..3 entri dah terlepas..anyway kak tirana ada sent sms pada Zyma kan? itu maksudnya kak tirana tak lupa cuma kadang2 credit habis..kadang2 sibuk nak masuk jenguk blog..tapi di hati tak lupa.. Nak juga ke address? hehehe..dah ada kan?

en_me said...

sonoknyerrr.. me nak dua souvenir volllleee

Zyma Saad said...

Akak tirana....

Sy jugak nak minta maaf sbb dah jarang masuk ke blog Akak.
tenet selalu problem.....slow melow.

Sy masih ada address Akak. TQ.

:)

Zyma Saad said...

en_me.....

Ko nak 2 sobenier? Akak kaisk satu tapi kerat dua....OK ke??

Huhuhu...... :)

chekgu BaniHassim said...

siap!

Zyma Saad said...

Cikgu BH....

OK,standy be tau!!! Huhuhuhu.....