7.9.09

Yang Istimewa Buat Yang Diingati......

Aku sayangkan uols!!!!
(Ungkapan yg tak t`nilai.)


P`sahabatn di alam maya ini tidak m`bataskan aku utk m`eratkan yg jauh agar lebih dekat dan rapat lagi. Aku sayangkan uols tau!!! Sayang sgt2!!! Aku teringat pd teman2 blogger yg lain yg selalu m`jenguk dan menyapa aku kat dlm sini.

Sebolehnya aku nak b`laku adil (Be fair and square to all of u), tapi dgn kadar keje aku yg tidak m`izinkan aku utk m`beli atau mengirimkan something utk teman2 blogger lain, aku mohon sejuta k`ampunan dan k`maafan. Aku terlalu busy di siang hari dgn keje2 ku since Hari Raya semakin dekat. Malam hari aku k`letihan. Aku belum pernah OFF lagi selama hampir 2 bulan ni.....crazy,rite!!! Keje tanpa cuti.......

Ini antara blogger yg aku pernah kirim / hadiahkan sbg ikatan p`sahabatan yg amat besar harganya utk diriku.

Utk Jard The Great : I love you too, lil`sis deary. We`re considered as a family. A BIG FAMILY in this world. No matter what, no matter how - u must take care of urself, then. B4 u fly-off 2 ur hometown 4 Hari Raya, SMS me,OK. :)

Selipar purple utk Jard The Great


This one utk Akak Tirana. I love you,too,Akak Tirana. I hope our friendship will last till the end with the happiness. I like the way you are. .....the way u write-up the motivations, the way u laugh and the way how you "knock the door" to come in to be with me even for a minute. I truly appreciate those positive words of urs.

Kuih-muih utk Akak Tirana
**Teman2 blogger yg lain.....aku jugak ada something utk uols,ok.
But, gimme some times to complete my tasks. I`ll never forget you,guys, Insya Allah.
Remember one thing - I LOVE YOU,GUYS!!!!


pstttttt : (Utk Kanda Maza GKKJ) - Ekau punyo gambo kuih2 tu mano?? Tayang la......muahahahhaha. Den suko nyakat ekau!!!

12 comments:

cHeRyNa PiReS said...

wowww...bestnye bertukar2 hadiah...rasanya pernah baca dlm blog kak tie nieh...hmm...sangat impress...

semoga persahabatan anda dgn kawan2 tersayang akan berkekalan k!

sha sangat kagum ngan sikap camnieh...tabik! toing..toing...

Tirana said...

Salam zyma..

Maaf..lama sangat rasanya tak masuk sini..Kak tirana tengah sibuk spring cleaning rumah..hehehe..maklumla kan nak raya.Hari ni last kot..cuci dan sental dapur. Lepas ni pulun buat cookies pulak. Kak tirana ucapkan terimakasih atas pemberian tu..memang sedap...kak tirana suggest letak iklan food tu semua kat online shop Zyma tu.. Nanti kak tirana tolong promote..hehehe..

All the best dik..Stay happy ok.

Zyma Saad said...

Cheryna Pires....

ngehh.....3x.

Insya Allah, bg ai p`sahabatan e2 amat penting.

Thank u,Sha. :)

Jard The Great said...

eheheh... nnt ku kirimkan adiah gak.......

Tie said...

Waakakaa......

Kak tie rasa pokcik Maza tu dah telan semuanya, sebab tu tak sempat nak ambik gambor.. mesti dia sedang fikir strategi selanjutnya.. ekekeke.

maza said...

uik.. ekau berkampung kek sinin rupa eh yo zyma.. wakaka

ado gambar tu ha, den belum sompek laie nak tepekkan kek sinin.. hehhe

insyallah dua hari lagi entry terjadual tu akan menayangkan dgn megahnya binkisan dari jauhhhh tu ha. hehehhe

julietchun said...

bertuah badan.....:D

Zyma Saad said...

W`salam Akak Tirana....

It`s ok. Hari Raya dah semakin dekat, ramai yg dah mula bersihkan rumah dan buat persiapan yg lain utk Hari Raya.

Thanks a lot, Akak Tirana.

Zyma Saad said...

Jard....

Errkkk,ada adiah utk Akak jugak ye bah?? Wahhhh, surprise!!!!
Take care tau. :)

Zyma Saad said...

Kak Tie....

Kata Kanda Maza, dia simpan kuih2 2dlm balang spesel. Nak makan pd pagi Raya nnti. Huhuhuhuhu.....

Take care,Kak tie.

Zyma Saad said...

Kanda Maza....

Meh la kita pakat2 beramai2 tempek kuih kat blog.....
Kasik semua org jeles. Muahahaha..
Den orait je...

Zyma Saad said...

Julietchun.....

Giliran ko jugak akan sampai nanti.
Tungguuuuuuuuu. Kita semua kan family.....bahagian ko jugak akan aku adakan,Insya Allah.

Take care :)