24.5.09

Whatsoever la.......

Aku takde mood or idea nak buat n3 sehari dua ni.
Life is like this.......complicated!!!

Apa pun, aku kasi hati ku kat My Beloved Hubby. Cinta ku kat Hubby tetap number ONE!!


I LOVE YOU,HUBBY

6 comments:

Tirana said...

Salam Zyma..

Bagi yang dah kawin..tentu hubby berada di tempat pertama...hehehe

Zyma Saad said...

W`salam 2 u 2,Kak Tirana.

Betul tu,Kak.
Sy hormati dia....
Sy tak suka gaduh2 dgn Hubby.
:)

Sri Diah said...

Zyma: Akak datang menziarah ni. Salam kenal... semoga sihat dan berbahagia selalu.

Tirana said...

Zyma...

ada award plus tag menanti adik di blog kak tirana...Nanti amik ye..

Tirana said...

Oh ye lupa nak bagitahu... Kak tirana dah sihat..alhamdulillah...terimakasih kerana mendoakan kak tirana dan selalu berkunjung ke blog kak tirana. Kak tirana aje yang tak selalu dapat ke sini...masa suntuk..selalu dapat lelama dpn computer sebelah malam aje..siang ni boleh la sekejap2

Zyma Saad said...

Sri Diah > U`re always welcomed 2 my blog,Akak. Thanks ekkk. Dtg la lagi tau....

Akak Tirana > Sy happy dgr Akak dh sihat semula.I understood...sometimes kita tak dpt memperuntukkan masa kita utk semua pihak. Apa pun kunjungan Akak ke sini sudah memadai utk buat sy happy. Akak Tirana, pls take a very very good care of urself. I`ll answer ur tag in a mean time.