28.4.09

STICKY MODE Thanks a lot to you,you,you.....

Banyak yang aku pelajari dalam DUNIA MAYA ni. Macam2 perkara yang aku pelajari...cinta, kasih sayang, pendidikan ilmiah & sebagainya.

Apa pun aku ingin berterima kasih kepada teman2 blogger kesayangan ku : Kak Izan Tersiratdantersurat, Ceera, Viruspadu & En.Laloque, Sepet, CikChubby a.k.a Cik Senget & ramai lagi.

Banyak jugak aku pelajari dalam TUTORIAL yang aku tak tau dari teman2 blogger kesayangan especially dari CEERA, Viruspadu & suaminya En.Laloque & Sepet ( I love you, guys!!!!) Diaorang lah SIFU aku. Aku tak pernah copy TUTORIAL dari mana2 blog yang bukan citarasa aku. Blog diaorang ni lah yang aku selalu jadikan sebagai SEKOLAH aku.

Thanks to :

1) Viruspadu & hubby En.Laloque
2) Ceera
3) Sepet
4) K.Izan
5) Cik Chubby a.k.a Cik Senget
6) Dan semua yang aku sayang (termasuk My Hubby)


**Nama2 sifu aku ni telah dibesarkan & dimerahkan sebagai tanda penghargaan & kasih sayang kerana menjadi SIFU ku. Aku harap takde la spekulasi mengatakan aku cedok idea2 ntah ape ntah dari blog seseorang tu yang membuat aku rasa meloya. Siapa yang terasa, sila la perasan sorang2. Kalau aku nak cedok @ pelajari TUTORIAL, aku cari sifu yang bijak, prihatin, memahami seperti nama2 yang aku sebut kat atas ni. Paling tak pun, aku godek2 je Pakcik GOOGLE tu. Apa susah.**


Tunjuk ajar ku sifu......


2 comments:

viruspadu said...

kita ada sikit ilmu

kita share ramai2 gitu kan

banyak pahala kan

Zyma Saad said...

Betul tu VP...
Tak baik simpan ilmu yg berguna sorang2.