16.12.10

Batuk & Sakit Tekak

Jgn ada s`siapa call aku utk s`hari dua ni tau. Kenapa??
Aku batuk & sakit tekak daaaaa. Suara mcm angsa.......s`sekali mcm suara burung hantu. Ahakkksssss....nanti uols pengsan tak sedar diri jika dengar suara "merdu" aku nihhhh.

Badan aku mmg akan cepat susut & surut jika tak sihat cenggini. Now, rasanya berat badan aku lebih kurang 49kg je. Berat badan selepas b`anak dua. A few months ago, aku rasa berat badan adalah agak berat, 55kg. Now, pipi pun dah cengkung mcm pipi Pontianak Kampung Batu. Wakakakakakaka....

Jgn call tau.....hantar sms takpe. Huhuhuhuhuhu.....

12 comments:

maza said...

err.. kalau komen kat sini volleh?

get well soon sis.. huhuhu

julietchun said...

jgn berjangkit kat anak2 dah la ye :P

Ku Tak Sempurna said...

nak kol jugak! nak kol jugak pontianak kg batu!

:P


no tepon ko 999 kaaaan. tunggu!

:P

Catwoman said...

Kanda Maza :

Bopleh je....nak cakap pun den takde suara. Huhuhuhu.....

Thanks ye, Kanda Maza.

:)

Catwoman said...

Julietchun :

Insya Allah, moga k`sihatan anak2 t`pelihara.

Thanks ye, Juliet.

:)

Catwoman said...

KTS :

Klu ko call Pontianak Kampung Batu, ko tolong sampaikan salam aku kat dia ye. Huhuhuhuhu....

Ko nak h/p number aku, ko boleh minta dgn CkLah ke, YB ke, Syah Shah ke, Kak Tie ke, Zona ke....
diaorg ada h/p number aku. Serious....

Hihihihihihi....

:)

Tie said...

Ong... Ong.... Kakak Angsa dah datang, hehehe.....(Tapi bunyi macam katak lak)

Tak pe la Zyma, suara itik ke, angsa ke.. janji ada suara, waakakaa....

Semoga cepat sembuh, ya!!

DrSinga said...

Pontianak Kampung Batu tu.. geng dengan Kak Limah Kampung Pisang tu tak??
yang kat wayang tu ....??
.
.
get well soon Zyma sayang!!!

PnConfused said...

keh3.. akupon sama daaa.. siap terjangkit lagik...

mula2 wannenek bawak blk batuk dr mekah.. aku kena.. then iman kena... 2 minggu ulang alik pi dr yeoh...

Catwoman said...

Akak Tie :

Hari ni baru ada suara.....tapi masih serak2 basah. Mcm suara Ella.

Thanks ye, Akak Tie.

:)

Catwoman said...

DrSinga............

Docccccccccccccccccccc.....how are youuuuuuuuuuuuuuu??????

Doc dah nonton ke Hantu Kak Limah Balik Rumah?? Kelakar tahap 360 darjah.....pecah pankreas gitu!!!

Thanks ye, Doc.

:)

Catwoman said...

PnConfused :

Aku batuk b`kahak sampai sakit dada....apa ke jenis batuk, aku pun tak tau la.
Kong-kong-kong-kong......malam2 tido pakai stoking, baju tebal2.
Huuhhhh, seksa sungguh bila kene batuk yg b`kahak. Tapi ini dugaan dari-Nya.

Baby ko sihat ke??

:)