14.8.10

Mama Yong


Kih,kih,kih,kih, kih.......
Alahaiiiii, peyut Mama Yong (Buyong) s`makin m`beshor laaaaa.

Sempot, padat, ketat, sendat......


35 comments:

Ku Tak Sempurna said...

auwwwww.... seksi you :D

Catwoman said...

KTS.....

Huhuhuhuhu.....seksi ko cakap??Alahaiiiiii, SEKSA yu!!! Sbb aku tak boleh b`lari laju2, lompat tinggi2, meniarap. Seksa woooooo.......

:)

kak tie said...

Zyma, bentuk gitu dah tak boleh buat kuak kupu-kupu. Kena tukar kuak lentang lak! :)

DrSinga said...

pusat terbonjol tak??
:)

blueCITY® said...

salam,

huhuhu..

mama seksi
awwwwwwwww..

blueCITY® said...

salam,

huhuhu..

mama seksi
awwwwwwwww..

blueCITY® said...

salam,

huhuhu..

mama seksi
awwwwwwwww..

blueCITY® said...

salam,

hehheheh
mama seksi
awwwwwwwwwwwwwwww...

syah shah said...

heheheh kak jangan pakai ketat-ketat, kang baby susah bergerak... Hohohohohoh :D :D

PnConfused said...

phewittttttttttt!!!



hahahahha..... ;)

Shifu67 said...

chantekkknyeee.... dah lama tak tengok mem besar cam gini (dah tak ada harapan kot)

Catwoman said...

Kak Tie.....

Itu la pasal.....peyut s`makin m`besar. Meniarap tak boleh....
alahaiiii, rindunya nak meniarap !!!

Huhuhuhuhu...

:)

Catwoman said...

DrSinga......

Hihihhihihi.....pusat t`bonjol.
Pusat t`bonjol tu la jadi bahan mainan si Aqif. Dia asyik nak picit2 je.......alahiiiii.

:)

Catwoman said...

blueCITY.....

Huhuhuhuhu, tak seksi tapi seksa sbb tak boleh meniarap lagi. Nak lompat tinggi2 pun tak boleh, you.

Alahaiiiiii....

:)

Catwoman said...

Syah Shah......

Tu t-shirt di rumah je...Akak lebih suka pakai kaftan sbb loose. Dan Akak juga suka pakai pyjama sbb selesa dgn fabriknya...kain cotton gitu.

:)

Catwoman said...

PnConfused......

Peyut you pun mcm peyut ai, kan??
Baik ngaku......cepat ngaku !!!

Hihihihihi.......

:)

Catwoman said...

Shifu67.......

Alahaiiiii....ini bukan chantekkkkk tapi besar gituuuuu.

Try lagi la, Bang....rezeki utk punya anak lagi pasti ada nanti, Insya Allah.

All the best ye....

:)

kakpah said...

dah berapa bulan tu. bila due..

zino said...

alahai hehe

en_me said...

macam twin jakk.. ahaha

manerlar tau dapat pancutan bercabang this time.. ahaha

salamm ramadhan akak de vogue itteww

meo188 said...

apakah? huhuhuhu

iza~de~bintang said...

Fuh... punyalah seksa hihii
Selamat berpuasa, dan selamt beribadah ya :)

Catwoman said...

Kak Pah.....

Dah 8 months plus dahhhh..aduhhh,
cepatnya masa b`jalan. Pejam celik, pejam celik....dah nak t`beranak dah.

Expected date : 20th Sept 2010. Kalau baby nak tgk dunia lebih awal, makanya awal la dia akan lahir, Insya Allah.

:)

Catwoman said...

Inchik Zino....

Alahaiiii jugak la.....boleh masuk Ratu Chantek M`buyong tak kalau ghuper peyut sy cenggini?

Huhuhuhuhu.......

:)

Catwoman said...

en_me.....

Kalau twin, best woooooo....

Alahaiiiii en_me itewwwwww.....

Wakakakakaka....

:)

Catwoman said...

meo188....

Alahaiiiii.......kenapa soklan ko t`gantung ghuper itu, Meor??

:)

Catwoman said...

iza~de~bintang.......

Huhuhuhuhu.....masa awal2 pregnant, seksanya lain. Masa di p`tengahan pregnant, seksanya juga lain sikit. Masa akhir2 nak b`salin ni, seksanya lagi la lain.
Sempot, letih, ngantuk, kuat makan, kuat tido, nak mandi pun Hubby yg mandikan......

Selamat b`puasa utk Akak Iza juga ye....

:)

maza said...

aderk! kena tutup mata dengan serban ni... aderkk...

hehehhehe

tasekM said...

aku gak yg tak yong-yongnya... haih...


.

Catwoman said...

Kanda Maza....

Alahiiii.....jgn tutup mata dgn serban. Tutup je mata ekau dgn spek mata hitam. Terang dlm gelap gituuuu........

Wakakakakakaka.......

:)

Catwoman said...

tasekM.....

Insya allah, rezeki utk ko "yong-yong" masih ada nanti. Sabar byk2 ye, TM....

Semuanya kuasa ALLAH s.w.t. Bykkan b`sabar ye...

:)

puteri said...

bila due?

Mak Su said...

wow! :D

brp bulan dah ni? 6 bulan + ek?

Catwoman said...

Puteri....

Next month, 20th Sept 2010. Insya Allah...

Baby zaman moden ni selalu je nak keluar awal sbb nak tgk dunia....

:)

Catwoman said...

Mak Su....

6 months plus?? Owhhhh, tidakkkkkk.........
Sy hanya tunggu masa nak beranak je, Mak Su....
Next month, Insya Allah....

Alahiiii.....peyut sy mcm baru 6 months plus ekkkk???? Huhuhuhuh......

:)