27.8.10

Mama Yong In Wonderland

Hope you guys enjoy the song........

** Aku sedang b`ada di dunia yg indah......mcm dlm Alice In Wonderland !! Pakai skirt kembang s`mangkuk, rambut kuning b`cekak dan manis. Errrkkkkk, biasalah ibu ngandung yg sorang nihhhh......tak boleh pakai kebaya Nyonya & kebaya Mak Dara masa Raya nanti. Tu yg dok b`imaginasi jadi si Alice (in Wonderland) pulak. Buang tebiat kata Babah Si Aqif kat aku. Wakakakakakaka........**

14 comments:

kakpah said...

indah lirik lagu tu.
zyma, tau tak yang orang mengandung ni cantik! Pakai apa pun tetap menawan...
take care..

KAKTINY said...

pakai jubah jer.. manis skit di pagi raya tuh... (sebenarnya itu baju yg paling mudah utk ibu mengandung.. kehkehkeh)...

zonaku said...

bukan selalu punnnnn.....

Tie said...

Eh....
mana boleh!!

Kak tie yang patut jadi Alice (sebab kita 'comel' :) ),
Zyma jadi Queen daun terup yang garang tu, ya... ekekekeke......

julietchun said...

jaga2 pakai skirt kembang takut terselak ditiup angin,ehehehe

tasekM said...

yu pakai telekung je la yanggg... he he.


.

Mak Su said...

oohh?

ihihi, cute jer

Catwoman said...

Kak Pah.....

Uwaaaaaaa, org ngandung cantik ekkkk?? Satu p`hargaan buat semua ibu ngandung !!!

TQ very much, Kak Pah.

:)

Catwoman said...

Kak Tiny.....

Sy dah plan.....mmg nak kene pakai jubah masa Hari Raya nanti. Lebih selesa & tak ketat.

Hihihihihi.....

:)

Catwoman said...

Zonaku....

Lama2 s`kali je.....

Hihihihihihi.....

:)

Catwoman said...

Akak Tie....

Akak pun minat Alice In Wonderland tu ye?? Sy minat sejak usia kecil lagi......citer alam fantasi !!!

Hihihihihihi.....

:)

Catwoman said...

Julietchun.....

Aku kene jalan kepit2....mcm Mat Kepit !!!

Wakakakakakakaka......

:)

Catwoman said...

tasekM......

Wakakakakakaka.....aku kene pakai telekung??

Alahaiiiii....ko ni mmg tak kasi chance langsung kat aku nak beraya dgn baju2 yg vouge da` boommmmmm, Yang.

:)

Catwoman said...

Mak Su.....

Mak Sun pun cute jugak......

:)