11.5.10

My Family


Babah, Mama, Aqif and Baby......
'
'
'
'
Errrkkkk, baby girl?
'
'
'
'
Oppppsssss, baby boy?
'
'
'
'
Errkkkk, baby girl???
'
'
'
'
Girl?
Boy?
Girl?
Boy?
Girl?
'
'
'
'
Shhhhhhh.....
'
'
'
Just wait and wait and wait.........tungguuuuuuuu!!!!



**Aku suka tgk Aqif b`jalan dan b`lari2 ala2 itik pulang petang.
Kdng2 mcm itik gembo2 pun ada.......huhuhuhu**

20 comments:

Jard The Great said...

hehe... mengandung lagi ke?

Catwoman said...

Jard The Great.....

Dah 18 weeks.....

Akak ada buat n3 ttg my 2nd pregnancy dlm n3 yg lepas2.....

:)

DrSinga said...

meh kita tilik2....
:)

Catwoman said...

DrSinga......

Errkkkk, sila tilik. Sila, sila...
Jgn malu, jgn segan.....
Huhuhuhu.....

Nak jadi Belalang ke nihhh, Doc??

:)

julietchun said...

jgn2 kembar, boy & girl..oppssss.

sI tEDI said...

happy family!!

~Cinta Cukulet~ said...

suprise la pulak hehe

syah shah said...

saya pun suka tengok budak kecik berjalan... sebab pempes melekat kat buntut tu diorang jalan sangat kelakar... lari lagilah kelakar... mueheheheheh :P :P

Takpe kak, girl ke, boy ke, janji baby sihat, kuat, riang dan gembira sudahhh... Kan kan kan kan?? :D :D :D

Catwoman said...

Julietchun.....

Kalau kembar....tahun depan tak payag peknen dah.

Ni masalahnya tak kembar....tahun depan Babah si Aqif suruh aku peknen lagi.

Mau tak tido malam aku d`buatnya.

Huhuhuhu.....

:)

Catwoman said...

si Tedi....

Happy for u too, Dear.

:)

Catwoman said...

Cinta Cukulet.....

Kasi surprise sikit....baru best gitu!!!!

Hihihihi....

:)

Catwoman said...

Syah Shah....

Hihihihi....ni mesti kamu suka tgk si Imran b`lari2 dgn pampers yg m`lekat2 kat montot dia ekkkk....

Itulah harapan Akak. Baby sihat hendaknya, Insya Allah.....

:)

kayteeze said...

Mudah-mudahan selamat dapat baby kedua tu.. :)

Catwoman said...

kayteeze a.k.a Kak Tie...

Insya Allah, Akak.
Itulah harapan dlm doa sy...

Terima kasih ye, Akak Tie.

xiiinam said...

Happy Family.....moga hingga ke hujung nyawa!

sayangsayangibu said...

RAHSIA..BIARLAH RAHSIA....;P
SEMOGA SEMUANYA SELAMAT...AMIN..

Catwoman said...

xiiinam a.k.a CkLah.....

Itulah harapan dlm doa sy, CkLah.
Insya Allah....

:)

Catwoman said...

syangsayangibu.....

Hihihihi....mcm lagu Dato Siti je tu.

Bukannya apa, sy tak nak hebahkan lagi sbb masih terlalu awal. Biar sy seorg yg tahu....at least, boleh buat persediaan.

:)

blueCITY® said...

heeeeeeeeeeee...
main teka teki ya
may ur dreams come true darling bebeh..



ps:
hmmmm

Catwoman said...

blueCITY.....

I tak nak hebah2kan lagi pd masa skrg sbb masih lambat lagi nak deliver. Org tua2 b`pesan jgn t`lalu excited selagi belum tiba masanya.....

Thanks, Biru....

You jaga diri ye....

:)