31.5.10

My Birth Day. My Big Day.

Rasa mcm baru lahir semlm.....

Hihihihi....

Aku nak ucap terima kasih kpd uols yg selalu m`jadi teman ku di saat2 suka duka, tawa sedih.

Semoga semua kita m`jadi rakan2 alam maya yg best2 gitu.....

To Hubby :- Doakan sy, anak2 dan family kita ye ketika awak di Tanah Suci. Sy m`harapkan doa seorg suami yg baik seperti awak. Terima kasih kerna menerima sy apa adanye.......susah senang sy, suka duka sy, cacat cela sy, baik buruk sy. Doakan semoga k`bahagiaan kita d`berkati ALLAH hingga akhir nyawa hendaknya....dan tiada "api bara dan batu api" yg m`bakar k`bahagiaan kita ye, Hubby. Sy senang hati dan rasa bebas b`nyawa kini setelah segalanya selesai dgn noktah yg nyata.

Lupakan yg lalu, kita bina hidup baru dgn ceria dan hati tenang. Biarlah apa yg t`jadi suatu ketika yg lalu m`jadi sejarah dan pengalaman utk kita m`jadi lebih matang, Sayang. Apa yg telah ALLAH kurniakan buat kita, adalah yg t`baik dan t`cipta utk kita. Tiada siapa yg boleh tentukan nasib kita kecuali ALLAH.

Hubby, biarlah kita d`hina dan d`fitnah suatu masa dulu. Kita hanya perlu b`sabar dan kuat di hati. Org hanya tahu b`cakap itu dan ini, namun kita tuan badan yg m`lalui segala cabaran k`hidupan. Biarlah dgn kata2 nista itu. Lepaskan segalanya.......

S`sungguhnya sy menerima awak s`luruh hidup sy. Baik buruk awak, cacat cela awak. Susah senang awak. Suka duka awak. Sy telah lama menerima semua itu. Sy tak sangsi dgn k`ikhlasan hati awak menerima cinta sy dan m`hulur kasih sejati awak sbg p`ikat hati kita.

Terima kasih, Hubby. Sy m`cintai awak sbb awak telah m`didik sy m`jadi seorg wanita, isteri dan Mama yg tabah, kuat, penyayang, kenal agama suci dan m`cintai family dan kerjaya.

Today is my birthday !!!! Hohohohoho.......Happy Birthday to me.

20 comments:

Yunus Badawi said...

Happy birthday to you.

Semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki dan dipelihara Allah.

Semoga kita jadi rakan maya yg baik.

ONE ZABA said...

selamat menyambut ulangtahun menjenguk ke muka bumi zyma...

kami sekeluarga mendoakan semoga ko dlimpahi rahmat dan keberkataNya dan terus tabah menghadapi hari hari mendatang.

sayangsayangibu said...

selamat hari lahir wahai kucing yang kuat..menja..ceria..semangat dan segala yang baik untuk zyma ;p
xoxo....

syah shah said...

Selamat Ulangtahun Kak... :D :D

Semoga sentiasa berada dalam limpahan rahmat dan kasih sayang Allaw s.w.t.

:D :D

maza said...

happy birthday to zyma!!!

mudah2an mudah melahirkan baby comel itew.. hehehehhe

~mrs azmi~ said...

happy birthday mama aqif!

tasekM said...

hepi befday zyma sayang...



.

zonaku said...

selamat menyambut ulangtahun....

sy doakan yang terbaik buat awk. moga bertambah rahmat n berkat dr allah buat awk

zan-xray said...

tak mau ketinggalan nak buat ucapan jugak.
kepada zyma yg berada di alor setaq kedah selamat hari jadi yang keberapa tah.. moga panjang umur, hidup bahagia dan diberkati selalu..

mancai said...

hepi b'day... panjang umur murag rezeki...amin

Catwoman said...

Yunus Badawi a.k.a YB...

Terima kasih byk2 di atas ucapan dan doa itu, YB.

Sy juga m`doakan yg baik2 dan k`sejahteraan buat Yb & family, Insya Allah.

Itulah harapan sy, m`jadi rakan alam maya yg baik.

:)

Catwoman said...

Cik One Z....

Huhuhuhu.....aku ni semakin "ganyut" je.....
Ko tahu ke apa tu "ganyut"?
Alaaaaa....tua ganyut!!! Tua tak sedar diri gitu....wakakakaka.

Terima kasih di atas doa ini ye, Cik One.

Aku juga m`doakan yg baik2 buat ko & family, Insya Allah.

:)

Catwoman said...

sayang2ibu....

Terima kasih byk di atas ucapan selamat itu ye. Sy hargainya.

Sy juga m`doakan yg baik2 dan k`sejahteraan buat awak dan family, Insya Allah.

:)

Catwoman said...

Syah Shah....

Terima kasih, Sayang...di atas ucapan dan doa t`sebut ye. Akak hargainya. :)

Akak juga m`doakan yg baik2 dan k`sejahteraan buat kamu, Incik Firdaus & family kamu b`dua, Insya Allah.

:)

Catwoman said...

Kanda Maza....

Terima kasih byk2, Kanda Maza.

Itulah harapan den....selamat m`lahirkan 2nd baby hendaknya, Insya allah.

Doakan kami anak-b`anak ye.

:)

Catwoman said...

mrs azmi.....

Terima kasih, Sayang.

Even Akak sgt kurang ke blog kamu, tapi kamu tak lupa nak ucap selamat buat Akak. Akak t`haru sgt, Sayang.

Terima kasih ye...

:)

Catwoman said...

tasekM a.k.a TM.....

Terima kasih byk2 di atas ucapan selamat ni, TM.

I truly appreciate it.

May ALLAH bless you, Insya Allah.

:)

Catwoman said...

zonaku...

Terima kasih byk2 ye, Zona.
Sy hargai ucapan selamat itu.

Sy juga m`doakan yg baik2 dan k`sejahteraan buat kamu, Zona.

Insya Allah, pasti ada rezeki utk kamu juga suatu masa nanti, Insya Allah.

:)

Catwoman said...

zan-xray.....

Terima kasih byk2 ye, Zan....di atas ucapan selamat itu. aku amat hargainya. :)

Aku juga m`doakan yg baik2 dan k`sejahteraan buat ko dan family di sana. Semoga ALLAH berkati hidup ko, Zan. Insya Allah.

:)

Catwoman said...

mancai....

Terima kasih byk2 ye di atas ucapan selamat itu, Bro.
Aku hargainya. :)

Aku juga m`doakan yg baik2 dan k`sejahteraan buat ko & family ko di sana, Insya Allah.

:)