6.4.10

Last But Not Least - Last n3 Before I Give A Kiss-Goodbye To All

Aku b`siaran langsung dari Restoran Meriberaun.
Ngehhhh....5x
'
'
'
'
Yummy! Yummy! Yummy!
'
'
'
'
Tak tahan la......nak makan jugak2 ayam2 goreng dan fries.
K`kadang boleh t`ganggu lena malam ku bila ngidam Kayefsi la, Mek Dee la, Meriberaun la.
Nanti kempunan kalau tak makan ayam goreng dan fries nihhhh......
'
'
'
'
Aduhh tak tahan....



p/s : Ini last n3 b4 aku fly to KLIA for Amsterdam. Tata-titi-tutu.......uwaaaaaa, aku sedih sebenarnye. Sob! Sob! Sob! Sob!




I love you, guys!!!!

22 comments:

Jard The Great said...

waa.. melancong sakan.. jelesnya!!!

Mak Su said...

take care semasa di perantauan

maksu kalau ingin nak makan apa-apa, maksu belasah jer. abih tu, dah selera kita kan... maksu tak sanggup korbankan selera, hehehe

Asz said...

aduihhhh .... dasatnyer, jalan je kejenyer ye ... yg penting, ayam & fries tu membuat perut ku laparrrr ... arrghhhh

anw, hv a safe journey dear .. take care!

ONE ZABA said...

kirim salam kat ayam belanda...tikus belanda...bagai belanda diberi tanah!!!

tunbegia said...

sungguh mewah leh terbang sana sini kannns,

salamm,

DUN Behrang 2020 said...

Laaaaaaaa...fly lagi...jgn 'tinggal' dakuuuuuuuuuuuuu!!!

zan-xray said...

:-(

Rashid said...

zyma

Selamat 'terbang di awanan biru' ngan selamatnya. Kat atas kapalterbang tu jangan nakal-nakal tau..

Catwoman said...

Jard The Great....

Jom ikut Akak.....jom!!

:)

Catwoman said...

Mak Su....

Terima kasih ye.

Ayam goreng dan fries ni sedap tapi dah habis, Mak Su. Huhuhuhu...

:)

Catwoman said...

Asz....

Huhuhuhu......
Ayam dan fries dah abishhhhh... kenyang!!!

Hihihihi....

Jom ikut ai jalan2....jom!!!

:)

Catwoman said...

Cik One Z.....

Hahahahaha......ayam belanda? Buat panggang.....sodappp tu, Cik One.

:)

Catwoman said...

tunbegia......

Bukan mewah.....tapi sbb keje aku b`terbangan sana sini. Huhuhuhu...


**Hari tu aku try masuk blog ko, apasal tak boleh masuk ekkkk?

:)

Catwoman said...

DUN Behrang 2020......

Errkkk, mcm lagu P.Ramlee je nihhhh....huhuhuhu!!

:)

Catwoman said...

zan-xray....

Jgn la sedih, Zan. Kalau ko sedih, aku lagi sedih.....uwaaaaaaa!!!

:)

Catwoman said...

Cikgu Rashid.....

Hihihihi...jom terbang2 di awan biru b`sama2 sy, Cikgu Rashid.

Terima kasih ye....

:)

Yunus Badawi said...

Nak ikut huhuhu

tunbegia said...

cuba akak klik nama 'tunbegia' kat atas tuh, mesti boleh masuk punya,

salamm,

http://tunbegia.wordpress.com

mancai said...

memang menarik... kalau dapat shootla airport2 tempat singgah tu... huhuhu saja bg idea... selamat pegi dan balik...

Catwoman said...

Yunus Badawi a.k.a YB....

Ko t`lambat.......aku tinggal ko b`sama mak Adam. Huhuhuhu....

:)

Catwoman said...

tunbegia....

Thanks a lot, Sayang.

:)

Catwoman said...

mancai.....

Huhuhuhu....bagus idea ko tu. Aku hargai....

Thanks, Bro.

:)