26.4.10

It`s A Small World - Let`s Sing With Aqif



it's a world of laughter, a world of tears
its a world of hopes, its a world of fear
theres so much that we share
that its time we're aware
its a small world after all

CHORUS:

its a small world after all
its a small world after all
its a small world after all
its a small, small world

There is just one moon and one golden sun
And a smile means friendship to everyone.
Though the mountains divide
And the oceans are wide
It's a small small world (chorus)

p/s : Uols, jom nyanyi lagu It`s A Small World b`sama Aqif. Aqif suka tau kalau kita nyanyi ramai2 kat dia. Semlm aku dan Mak Usu dia nyanyikan lagu ni, Aqif gedik2 gelak kekekekekeke. Aku bahagia sgt bila tgk anak aku ceria. Dia suka lagu Walt Disney, uols.

12 comments:

julietchun said...

jgn lari ke laut sudaaaaa....

izan said...

zyma..

kik kik kik... come nyer kalau Aqif ketawa mesti cam k zan ketawa...

xiiinam said...

Besstnya ada baby......

kata Dr Fadzilah kamsah, bila kita stress, peluk lah baby....itu satu terapi juga...






.......malangnya, bakal baby ckLag tak sempat.....baru 6 minggu terpaksa dikeluarkan. Tak ada rezeki.(masih diganggu mimpi tentang itu)

blueCITY® said...

hehehheh...
so sweet...
picing lari la mak su
hahhahah...

aqif bila beso tak mo masuk af k
lallaal..

semoga aqif dan mama aqif sihat selalu ya,
xoxo

zonaku said...

hehehhehe.... cute!
suka peluk baby.... wangiiiiiiii jer!

Catwoman said...

Julietchun.....

Huhuhuhu......aku nak lari ke bulan. Then, nak teropong ko dari atas sana nun jauh dari atas bulan....

Huhuhuhu...

:)

Catwoman said...

Kak Izan.....

Hihihihi.....mcm Kak Zan? Ye lah, Kak Zan kan kecik dan comel.....

:)

Catwoman said...

xiiinam a.k.a CkLah....

Si kecik ni lah permata hati sy, CkLah.

Betul tu, bila peluk anak, kita akan rasa tenang je.....hilang semua stress!!!

Errkkkk, CkLah maksudkan yg CkLah miscarriage ke? 6 minggu? Dah lama ke atau masih baru lagi? Atau sy yg t`tinggal kapal terbang nihhh...???

Apa2 pun, be strong, CkLah. Jgn byk b`fikir. Nanti ada lagi rezeki utk CkLah ye. Kuatkan semangat.

:)

Catwoman said...

blueCITY....

Huhuhuhu....pitching sudah lari ke?

Biru....

I pun tak nak galakkan Aqif t`libat dgn dunia hiburan yg takde pekdahnya. Tapi I tgh educate dia utk m`jadi seorg juruterbang (pilot).

Hihihihi.....saling jaga-m`jaga dpt m`eratkan kasih antara ibu & anak. You take care

:)

Catwoman said...

zonaku....

Peluk baby mmg best.....gebu je. Wangi je...

Rasa nak cubit je pipi si Aqif nihhhhh.....

:)

Ku Tak Sempurna said...

klu tukar lagu lain tergedik2 tak aqif??

.
.


urmmm... kita tukar lagu negaraku eh :D

Catwoman said...

KTS.....

Kalau aku tukar lagu kanak2 ke lagu Negaraku.....bukannya dia tergedik2, tapi dia nangis.

"Huhhhh, bayi pun kene nyanyi lagu Negaraku ke?" - tanya si Aqif

:)