2.4.10

From Utara With Love To Amsterdam

Flight Ticket From KLIA to Amsterdam (Schipol) :

Depart :
Date / Day / Time - 7th APRIL / WED / 23:15pm

Arrive :
Date / Day / Time - 8th APRIL / THU / 5:55 am

Duration - 6 Hours 40 minutes

Flight - MH9016
Aircraft - Boeing 777-200


Kenapa Amsterdam utk kali ni?
'
'
'
'
Apa yg menarik ttg Amsterdam?
'
'
'
'
Di mana letaknya Amsterdam?
'
'
'
'
Aku akan citer nanti kenapa aku nak pegi Amsterdam, Insya Allah.



p/s : Jom kita nyanyi lagu "To Know Malaysia"


~To know Malaysia, is to love Malaysia
People smiling everywhere
Showing you how much they care~

14 comments:

ONE ZABA said...

selamat pergi dan selamat kembali...

julietchun said...

Wah! sakan berjalan.

Kak Tie said...

Zyma tau tak, impian kak tie ialah untuk menjejakkan kaki di Amsterdam dan cruising along the river village di sana.

Pernah tengok gambar2 di website, cantik dan tenang sekali. Kak tie juga teringin nak guling-guling di tulip garden...

Nanti jangan lupa snap gambor banyak-banyak, ya... Kalau beli sebiji dua cheese (yang dlm bentuk bola ...) tu bolehlah balingkan ke sini. Kak tie tunggu tau!!

zan-xray said...

wah wahhhh jalan sakkan ko ni.
meh la blanje kita orang gi dekat2 lak. :-)

Catwoman said...

Cik One Z......

Terima kasih....
Semoga segalanya dlm keadaan baik2 hendaknya....Amin.

:)

Catwoman said...

Julietchun.....

Tak selalu dpt chance cenggini utk ke Amsterdam, Sayang.

Aku pegi sbb keje...
Dpt cheap ticket....why not aku pegi.

Aku bawa my son dan yg dlm peyut ni tgk dunia luar....org kata menyelam sambil minum air (betul ke ayat aku ni???) ATAU minum air sambil menyelam?? Errrkkk, aku konpius laaa....

:)

Catwoman said...

Akak Tie....

Semua kita ada peluang utk menjejaki negara asing....sy bermula dgn ZERO to become HERO, Akak Tie.

Dari zero knowledge, sy merangkak...bertatih...berjalan....berlari....jatuh bangun.....sy menyimpan impian utk melihat dunia
. Mmg itulah impian sy. Dan ALLAH s.w.t dah jawab segala impian sy....

Guling2?? Huhuhuhu.....mcm filem Shah Rukh Khan & Kajol daaaaaa.....

:) Insya Allah...

Catwoman said...

Zan-xray.....

Huhuhuhu.....aku pegi sbb keje. Bukan berfoya2 tauuuu.....
No...No...No...keje is keje.

Bukan ke ko janji dgn aku nak bawa pegi makan angin?? Hihihihi....

:)

blueCITY® said...

whhhh, murah rezeki..
rezeki anak ..
tahniah...

Catwoman said...

blueCITY.....

Terima kasih, Dear....
Rezeki anak2....
I pegi sbb keje dan amik peluang ni utk bawa my son & baby dlm peyut ni tgk dunia asing......

Insya Allah, semua kita pasti ada peluang utk melihat dunia yg sgt luas dan indah ni atas izin ALLAH.

You take care ye, Biru Lalingto...

:)

[S]itie [B]Um [B]Um said...

nk itot!!!

mancai said...

waduh... seronok betul dengar orang travel ni.. makin bersemangat aku dah ni nak berjalan jugak ni... selamat pegi dan bailk.. amin

Catwoman said...

Sitie Bum Bum.....

Jom....
Jommmm itot jommmmm!!!

:)

Catwoman said...

mancai....

Rezeki ko nak berjalan2 jauh pasti menyusul....
Insya Allah...

:)