16.3.10

Hong Kong - Here I Come!!!


Aku akan terbang lagi dlm bulan March 2010. Ke mana? Ya, seperti yg uols baca pd title n3 ni - HONG KONG !!!

It`s for biz purpose. I`ll fly alone this time. Life`s to survive..........biz is my priority.

Flight ticket from KLIA to Chek Lap Kok International Airport, Hong Kong. (CLKIA) :

Depart: Thursday, 18 March 2010, 18:45PM
Arrive : Thursday, 18 March 2010, 22:30 PM
Duration : 3 hours and 45 mins.

Flight : MH 74
Aircraft type : Airbus A330


This is my new life. And, I suppose that I`ll leave this blogging-world at this moment to focus on my biz......not the saloon, but another biz. Kiranya aku ni bz sikit la sejak dua menjak ni........uols jgn m`rajuk dgn aku ye.

Uols, di saat family aku lemah, aku perlu jadi kuat. Kerana itu aku m`beranikan diri & struggle utk terus hidup. Org tak tahu apa yg aku lalui...........org hanya pandai b`kata ttg aku.....itu & ini. Tapi apakah org yg pandai b`kata2 itu pernah m`lalui apa yg aku lalui? TIDAK kan?

It`s not easy to live without pride. Aku m`lihat dunia ini dari setiap sudut atas dasar k`manusiaan. Kerana itu aku tidak pernah menyalahkan s`siapa atau dunia ni. Life is so beautiful when we know how to creat wonderful moments & say thank to Him for the beautiful life.

Aku mungkin akan kurang blogging, tapi ini tidak b`makna aku m`lupai uols. U lite up my life....and u make me happy.

Thank you, guys!!!







13 comments:

blueCITY® said...

zyma darling,

jeles ni dengar
heheheh..

darling,

let b urself...
be strong bebeh

hanya kita tahu siapa kita
apa yang kita lalui
apa yg kita fikirkan
orang hanya melihat dari luaran

take care dear
xoxo

Khairi said...

mak aaaiiii berjalan lagi. bisnes baik tu... bestnye.

Mak Su said...

selamat berjaya di sana :)

Rashid said...

okey zyma. Moga berjaya apa jua k. Saya tau zyma orangnya memang hebat!

Jangan lupa bila sampai kat Hong Kong tu.. bagitau Jackie Chan kawan dia kat kelantan kirim salam.. Lama tak jumpa.. kalau dia tanya saper nama.. alaa bagitau je masa sekolah menengah dulu.. duduk sama-sama..






haha!!! lama tak gurau nga zyma..

mancai said...

peh biz aper tu? tak per janji masyukkk... Hong Kong pulak... shoping sakan gayanyer tu... selamat pergi dan balik erk...

maza said...

huhuu.. dah jadi mcm merpati dah si dak zyma ni.. huhuhu

terbang sana sini mencari kawan gitw. huhuhu

selamat pergi dan selamat pulang!

Catwoman said...

blueCITY.......

Biru Deary,
Insya Allah.
Thank you so much ye.

Betul kata you.......hanya kita tahu siapa diri kita.

You take care,too,Biru Lalingto....
:)

Catwoman said...

Khairi......

Biz purpose. Aku fly 18/03/2010....
petang.

Best mmg best sbb dpt tgk tempat org...tapi penat la!!!

:)

Catwoman said...

Mak Su.....

Terima kasih ye....
:)

Catwoman said...

Cikgu Rashid.....

Huhuhuhu, terima kasih ye. Doakan sy ye....

Cikgu,
Sy belum cukup hebat sbb ilmu bisnes sy masih cetek. Sy masih belajar.....utk kenal dunia bisnes.

Jackie Chan? Hihihihi.....
Kelakar la, Cikgu ni.....

:)

Catwoman said...

Mancai.......

Insya Allah. Itulah harapan aku.

Terima kasih sbb m`beri galakan kat aku ye.....

Tak shopping sgt kot di HK...sbb aku ada biz matters.

Hihihihii......

:)

Catwoman said...

Kanda Maza.....

Den nak jadi burung Garuda la, Kanda Maza.....besar la sikit dari merpati. Huhuhuhu.....

Den fly sana sini utk biz...cari duit nak sara family.

Hihihihihi....

:)

zan-xray said...

Tak sempat nak ucap selamat jalan.
Baru balik dari perkhemahan.
Moga segala dirancangn berjalan lancar.
Aku pun suka hong kong.