19.3.10

BMW - My Next Target (AUTO PUBLISHED N3)

This is an AUTO PUBLISHed n3..........

It`s nothing but just a sharing of my next target that I`ve been dreaming of to have this kind of BMW 3 Series Coupe.



Actually, hidup aku ni ada target. Aku suka pasang target. Whatever yg aku mahukan, aku akan pasang target to achieve it. Aku tak suka nyusahkan s`siapa selain work harder and show my efforts. Aku tak suka b`tongkat dagu dan duduk diam tanpa b`buat apa2.

Hidup pd hari ini di zaman m`cabar bukan mudah. Kalau tak b`usaha, takde k`selesaan mahupun k`jayaan.

Kene struggle...........kene work harder. Kalau org lain b`jaya, takkan aku nak b`goyang kaki tanpa b`buat apa2 dan hanya m`harapkan duit turun dari langit. Mustahil !!!

Dahhhhhhh, itu je aku nak b`celoteh ttg diri aku yg tgh mengongggggggg !!!! Huhuhuhuu.......

12 comments:

blueCITY® said...

zyma darling,

betul betul betul
tiada siapa yg dapat ubah diri kita
hanya kita sendiri kan
kalau x usha, mana nak dapat?

caiyok!!!!

semoga terus berjaya dan tenang

jaga diri juga
xoxo

Khairi said...

good luck dear. i am still far to grab that.

ONE ZABA said...

selalu shoping di pasaraya target

syah shah said...

saya juga mengimpikan Ayu (mengikut sebutan Imran.. Hahahahah :P :P )

tapi saat ini saya sedar, saya hanya boleh memasang angan-angan selagi saya tak dapat mulakan perusahaan saya tu... :D :D

blueCITY® said...

zyma dear,

i hanya mampu honda city je kot next target,

heeeeeeee

semoga bahagia

xoxo

Catwoman said...

blueCITY......

Biru Lalingto...
Nak b`jaya, yg pertama kita perlu lakukan adalah ubah diri & pemikiran m`jadi positif.

Usaha kuat & keje keras amat penting. M`rungut buang jauh2....

Thanks a lot, Dear..

I wish the same good thing 2 u 2.

:)

Catwoman said...

Khairi.....

Thanks, Bro.
You can have it,too.

Yakin boleh, Khairi boleh!!!

Hihihihihi...

:)

Catwoman said...

Cik One Z......

Len kali ko pegi shopping kat Pasaraya Target, ko jgn lupa ajak aku sekali tau...hehehehe!!

:)

Catwoman said...

Syah Shah.....

Kamu juga boleh, Sayang.
Semua kita boleh b`jaya dgn usaha yg kuat & semangat kental...
Jgn mudah give up.

Utk b`jaya, try & error itu adalah normal....jgn give up!!

You can do it, Dik. I trust you...

:)

Catwoman said...

blueCITY.....

Apa jua target & impian kita, usaha kuat & semangat kental utk b`jaya harus d`teruskan.
Don`t give up...

Honda City pun OK. Itu juga tanda kita telah b`usaha utk achieve our target.

I pernah m`lalui k`gagalan, k`kecewaan, k`sedihan dlm hidup pd 2007 - 2009 yg lalu.

2010 adalah tahun I bangkit semula dari k`gagalan, k`kecewaan serta k`sedihan. Bisnes adalah darah daging I.....

:)

mancai said...

tul2 target tu penting... kalau tak ada terget susah la nak capai apa2 pun... gud luck...

BMW tu.. peh... aku Audi RS4 v8 cukupla...

Catwoman said...

Mancai.....

Aku doakan yg baik2 buat ko jugak ye. Semoga apa jua yg ko hajati selama ini d`makbulkan ALLAH s.w.t ye.

AUDI RS4 V8 pun orait what....

:)