4.3.10

Day 3 In Melbourne - AUD vs MYR

Today; ev`rything was alright. It was sunny........

Currency; MYR 1.00 = AUD 0.327408. Meanwhilst, AUD 1.00 = MYR 3.0543


Where to go? What can we see in Melbourne?.....................



Here`s Queen Victoria Market. Kiranya mcm pasar borong la.......mmg besar & luas. Actually, the market is best known for its huge variety of fresh produce....they said so, I just heard what they`ve said.




QVM map : 513 Elizabeth St, Melbourne VIC 3000 Australia.

Queen Vic Sweets Hall. Mcm2 jenis manisan ada d`jual di sini. Candy, sweets, chocs and many more.......

The Meat Hall. Get the HALAL one, please.....

The Fruits & Vegetables Hall......see the price and calculate, please!!
Carrot : AUD 1.50 = MYR 4.58

At the Victoria Street Shop. Mcm kedai pakaian bundle laaaa.......1 tee AUD5.00 = MYR15.27

Yg ini pun ada d`jual, ok. Wigs. U can choose & buy any one u like to put on ur head. Sometimes we need to change the color of our hair.....mcm Lady Gaga. Muahahahaha.......

Hello friends !!! See....see, I`m still strong to round the world. Preggy Mama yg brutal just to say HELLO....






















10 comments:

zan-xray said...

rasanya tak la aku berpeluang menjejak kaki kat Ostolia ni hehe..
tumpang gembira kawan2 bercuti.

sonata anak kancil said...

seronok jalan2 ni....tengok tempat orang..tambah pengalaman

maza said...

hehehhe.. T-shirt cap kanggroo satu!

yg AUD5 pun wokey.. wakakakka

DUN Behrang 2020 said...

Thanks sbb bagi aku kesempatan tgk panorama ostolia yg menarik tu...cuma satu je...anak kaola aku mana?

Ku Tak Sempurna said...

... Ra Ra-ah-ah-ah Roma Roma-ma
GaGa Oh la-la ...


.
.

lady gaga satu ;D

Zyma Da` Catwoman said...

Zan-xray.......

Semua kita ada peluang, cumanya ke mana dan bila peluang e2 akan m`bawa kita......ko juga ada peluang m`rasa tempat2 cenggini di Ostolia,Zan....

Next target aku : VANCOUVER, Canada. Bila tu....Insya Allah, early of next year. Aku tgh menyimpan duit utk ke VANCOUVER pulak.

:)

Zyma Da` Catwoman said...

Sonata Anak Kancil....

Tambah pengetahuan ttg culture, makanan, lifestyle dan byk lagi...

:)

Zyma Da` Catwoman said...

Kanda Maza.....

Nanti ekau pakai t-shirt cap kanggaroo tu....ekau pun lompat mcm kanggaroo! Toing! Toing! Toing!

:)

Zyma Da` Catwoman said...

DUN Behrang 2020......

Anak koala ko? Uwaaaaaaa, aku pegi zoo pun belum lagi. Hukhukhuk....

:)

Zyma Da` Catwoman said...

KTS.....

I`m a bad romance.......!!!
Muahahahahaha.....

Ayoyoooo, aku tak jual Lady Gaga laaaaaa,Cik KTS....

** Ra Ra-ah-ah-ah Roma Roma-ma
GaGa Oh la-la ...

:)