8.2.10

Kansel Hattyai.

Selamat pagi semua!!
Jom makan roti Pratha b`sama aku....
Ada kuah kari ayam gitu. Sedapppp.....!!!!
Hingga m`jilat jari......






p/s : Kelmarin aku plan nak ke Hattyai. Dah get ready dah. Tapi tak jadi sbb aku demam dan sakit kepala t`tiba. So, dok kat rumah je.......tgk tv. Aku t`kene hujan, tu yg demam dan sakit kepala. Ni pun masih sakit kepala. Aduhaiiiii........KANSEL HATTYAI !!!

34 comments:

ONE ZABA said...

tak pa...poket pun kira selamat la kalau tak jadi pi!!!

blueCITY® said...

zyma darling,

hattyai siam ke?
wahhhhhhhhhh
best best
teringin g sana
ada jual roti ngan kari gak ke?
ekekkeke

ke restoran hattyai
hahhahahhah

tunbegia said...

sungguh sedap roti prata,

salamm,

Yunus Badawi said...

Itulah ko nak pi Hattyai tak ajak aku. Kan dah tak jadi. hehehe

DUN Behrang 2020 said...

Jgn lupa makan obat...pastu g berendam...

maza said...

sekarang cuaca tak menentu. dan kebiasaannya dekat2 raya cina ni memang berlakunya musim demam2 gitew.. huhuu

terutama demam cuti balik kampung!
aderkkk kanzz..

hehehhe

get well soon sis!

zan-xray said...

pekatnya kari ayam tu zyma. boleh lepas ke anak tekak hehe.

Lain kali boleh lagi g Hadyai, alor setar dekat je nak pi sana.
jangan kucewa sangat.

Alimaz-Kembara Terasing said...

bestnya roti prata.... mana best dengan roti nan...hehheehh

Mak Su said...

alamakkk, kuchiwa ler...

Zyma Da` Catwoman said...

Cik One Z......

Poket ku masih boleh b`nyawa dan selamat.

Huhuhuhuhu......

:)

Zyma Da` Catwoman said...

blueCITY.......

Biru Deary.....

Yup, Hattyai Siam.....Thailand!!

Roti Phrata tu I beli kat warung kat rumah.

Alor Setar to Hattyai dekat je..tp I demam dan sakit kepala, tu yg patah balik tu. I dah sampai kat Changloon masa tu. Kepala semakin berat....I patah balik Alor Setar.

:)

Zyma Da` Catwoman said...

Tunbegia.....

Not bad la!!!

:)

Zyma Da` Catwoman said...

Yunus Badawi a.k.a YB......

Next time ko turun Utara, kita pegi Hattyai.

Ko nak tgk Tiger Show atau Rolling-Pig Show??

Muahahahahaha......

:)

Zyma Da` Catwoman said...

DUN Behrang 2020......

Aku dah telan obat Paracetamol 2 bijik. Kepala dah kurang pusing2.

:)

Zyma Da` Catwoman said...

Kanda Maza......

Iyo la tu.
Ekau balik kampung mano cuti CNY ni??

Anak ekau mesti semakin gebu ekkk.....

:)

Zyma Da` Catwoman said...

zan-xray......

Sedap weyyyyy,Zan!!!

Aku pegi utk beli barang2 utk d`jual.

:)

Zyma Da` Catwoman said...

Alimaz-Kembara Terasing.....

Dua2 pun sedap utk d`makan.....

Hihihihihi....

:)

Zyma Da` Catwoman said...

Mak Su....

Itu la pasal.....daku ini telah kuchiwaaaaaaaa!!!!

Uwaaaaaaaaaaa........Hattyai!!!!!

:)

iza~de~bintang said...

tak pernah pi hatnyai..harap2 satu hari nanti leh pi jalan2 sana ;)

izan said...

ini sah2 x jaga kesihatan lagi nih... sampai demam lagi.

wupppsss...kita ada date tak nih....
roti pratar 8... yeaahaar....

Ah Fatt said...

kesian ko
jom lepak tuk tenangkan hati
ko belanja
haha

Khairi said...

errr... did i hear hatyyai?

naik flight boleh ilangkan sakit kepala pe kan kan kan. ;p

KiLaT said...

hattyai kat singapore kot. ada pink lady kat sanun...

Ku Tak Sempurna said...

cuti-cuti malaysia

.
.



tu laaaa... dlm negara kan byk tmpt yg menarik....... kataku jeles..

Hikkkssssssssss

a kl citizen said...

assalammualaikum zyma

kesian gak ya
demam? nasib baik masih ada selera nak makan
semoga cepat sembuh

Zyma Da` Catwoman said...

ize~de~bintang......

Kak Iza, nanti kita pegi sama2 ye.
Sediakan border-pass je serta duit.

Hihihihihii......

:)

Zyma Da` Catwoman said...

Kak Izan......

T`kene hujan......itulah psl sy tak sihat. Demam & sakit kepala.
Huhuhuhuhu....

Turun Alor Setar, roger sy tau!!!

:)

Zyma Da` Catwoman said...

Ah Fatt......

Aku boleh belanja, tapi ko bayar utk aku ye,Fatt.
Huhuhuhuhu......

Aku tgh rehat sakan nihhhh.....
:)

Zyma Da` Catwoman said...

Khairi......

Aku pegi Hattyai, tak perlu naik flight kebagai. Alor Setar to Hattyai sgt la dekat.....drive kete je. Yg penting, kita kene ada border-pass atau passport.

Kalau nak masuk dgn kete, kita kene ada geran kete, insurance, border-pass atau passport dan fulusssss.......

Ko nak tgk Tiger Show hingga ke Rolling-Pig Show pun boleh.....
semua ada!!!

Huhuhuhuhuhu........

:)

Zyma Da` Catwoman said...

Kilat.....

Buku peta mana ko tgk nihhhh.... Hattyai tu kat Thailand la. Bukan Singapore. Uwaaaaaaaaaaa.....

Semua ada kat Hattyai ni....ko cakap je ko nak apa. Makan best2, hiburan best2, karaoke best2.... semua ada!!!!

:)

Zyma Da` Catwoman said...

KTS.......

Mulanya aku nak ajak ko, tapi ko jauh sgt......nanti la kita pegi sama2. KO sediakan passport & fulus je. Ko bukan org Utara, so ko kene ada passport.....

:)

Zyma Da` Catwoman said...

a kl citizen.....

Cikgu, sy dah ok sikit nihhh. Alhamdulillah.

Cuaca tak menentu.....panas, hujan.
Hujan, panas!!!

:)

arryani said...

Kita makan naget ayamas jek la sesama..aaagagagaa

Zyma Da` Catwoman said...

Arryani.....

Ko goreng la naget ayamas tu byk2... kita makan sambil nonton movie hantu cina sempena CNY.

Wakakakakaka.....

:)