8.1.10

Dia Tak Popular

Ada aku pedulik??
Uols pedulik ke kalau dia tak popular??


Pagi2 baca citer David Bekam (aku kasi nama baru kat mamat ni.....).


Oleh kerana David Bekam tak popular......kita semua pun tak pedulik pasal dia. Jom breakfast dgn aku. Makan kuih Talam Berlauk.

Sedap bangat!!!! Meh la join sama dgn aku.......

22 comments:

blueCITY said...

heheheh...

ensem per mamat nih
ekekkek

best nya talam berlauk tuh
nyam nyam
heeeee

syah shah said...

owh... Ada kuih talam berlauk jugak eh? saya ingat kuih cara je yang berlauk... Hohohohohoh :D :D

julietchun said...

aku tak buleh telan kuih talam berlauk nih, taktau kenapa.

ONE ZABA said...

aku pulak makan lauk bertalam hari ni.

Yunus Badawi said...

David Bekam ni makan tak agaknya kuih talam berlauk tu? ngeh3x

zan-xray said...

tak dulik sangat david beckam ke david teoh ke david arumugam...
yang penting itu kuih talam berlauk mana mau dapat..
cantik selera tengok!!!

Shifu67 said...

oitt.... berapa talam ko bedal ni...

xiiinam said...

Siapa David Bekam tu?



He..he..he..

Mak Su said...

malaslah, dia pun bukannya kenal kita , ek....

Zyma Saad said...

blueCITY......

Mmg ensem, tapi tak popular mcm bini dia. HIhihihi.....

Nak pelawa makan pun dah habis...
hihihihi....

;)

Zyma Saad said...

Syah Shah......

Ada,Dik. Inti Talam Berlauk ni lebih kurang mcm inti kuih cara berlauk. Sedap.

Hiihihihii.....

;)

Zyma Saad said...

Julietchun.....

Ko tak boleh telan kuih ni?? Sedap weyyyy......serious aku cakap!!!
Rugi ko tak makan, Juliet.

Huhuhuhu.....

;)

Zyma Saad said...

Cik One Z.....

Ko makan lauk bertalam apa ekkk? Ko mesti pegi makan kenduri kat semijid ekkkk.....

Biasanya bg certain perkampungan, makan dlm talam ni masih wujud.
Aku pernah tgk, tapi tak pernah try. Hihihihi.....

;)

Zyma Saad said...

Yunus Badawi a.k.a YB....

Ishhhh ko nihhhh.....kalau dia makan pun, mesti makan senyap2 di belakang lemari. Syhhhh.....

;)

Zyma Saad said...

zan x-ray......

Kuih Talam Berlauk ni ko suruh la mem besar ko buatkan. Mudah je....
Tak pun ko beli kat pasar malam ke pasar pagi ke.......mesti ada, Bang.

;)

Zyma Saad said...

Shifu67......

Aku hanya membedal setengah pinggan je.....talam dah aku cuci.
Ngehh....3x!!!

Tak sopan kalau wanita seperti aku makan dlm talam, Shifu....ahakksss.


;)

Zyma Saad said...

xiiinam a.k.a CkLah.....

David Bekam.....adalah seorg yg tak fufular, Kekanda.
Bukanlah loyer, majistret, dokter....pun bukan ahli muzik!!!

Hihihihi.....

;)

Zyma Saad said...

Mak Su......

Ya....tepat sekali. Itu yg sebetulnyerrrr!!! Huhuhuhu....

;)

Zyma Saad said...
This comment has been removed by the author.
izan said...

zyma,

sape mamat tak fofuler tu.... eee isshhh sedapnye ..... bak sikit. tengok aje dah terliur... haah biar lar dia tak foruler.... tinggal akak sikit yer... perut tengah lapar nih belum lagi makan malam....huhu

Zyma Saad said...

Kak Izan.....

Dia yg tak fufular.....abg David Bekam. Huhuhuhu......

Kuih tu dah abis daaaaaa.......
Pinggan kosong ada la.....nak??
Hhihihihi....

:)

Zyma Saad said...
This comment has been removed by the author.