26.9.09

I Dream Of Jeannie - Auto Publish n3

I Dream Of Jeannie ni drama komedi lama - popular sekitar tahun 60 an - 80 an yg d`bintangi oleh Barbara Eden dan Larry Hagman.
Mmg best citer ni.....minah ni dok dlm botol ajaib dan d`bela oleh seorg tuan yg sgt baik dan kelakar. Siapa yg pernah tgk citer ni, mesti tahu kan jalan citer ni mcm mana.....


I Dream Of Jeannie


Barbara Eden semasa muda


Barbara Eden di usia tua......tapi seksiii
Adoiiii,sakit mata tgk bajunya yg sgt jarang nihhhh....



***********************************************************************************

Aku tgh berangan nihhhh.....berangan2 honeymoon di awan biru d`temani langit kelabu tanda nak hujan.
Mabuk laut.....mabuk ketupat.....mabuk lemang......mabuk rendang....
**Ntah bila nak mabuk peknen sekali lagi nihhhhh.....boleh la d`belai dan d`manja selalu......huhuhuhu
Pegi spa....mandi susu.....mandi rempah....mandi bunga...
Uwaaaaaa.....bestnyerrrr hidup ni!!!!


Best kalau dpt pegi spa......




**Hidup m`jadi2 dgn Twisties!!!!! (Errrkkkk,ntah apa kene mengene la Twisties dgn hidup aku??....)**

10 comments:

cHeRyNa PiReS said...

gi spa jelah zyma...habis angan2 tuh. sure tak ramai customer lepas raya nieh:)

xiiinam said...

Kau sihat ke Zyma? Meh cklah rasa dahi kau meh....panas ke tak?

He..he..

Jangan bingung...raya masih ada..

en_me said...

taklah jarang manerrr.. ekeke

Zyma Saad said...

Cheryna Pires....

Jom ikut sy pegi spa. :)

Zyma Saad said...

xiiinam a.k.a CkLah...

Sy sihat,Akak. Tak panas, tak sejuk.....suam2 kuku je..
Kalau letak telor atas dahi sy.... belum tentu masak tauuu.

:)

Tirana said...

Kak Tirana pun suka layan sitcom " I dream of Genie"

Tie said...

Zyma....betul ke nak ke melborne ? Kak tie ikut boleh tak ? Tapi kena buat pasport dulu... kak tie tak pernah ke luar negeri. Teringin pulak nak merasa suasana negara omputeh ni, hu hu...

Zyma Saad said...

en_me.....

Serkap jarang,boleh tak???

:)

Zyma Saad said...

Akak Tirana....

Best kan sitcom cenggini....
Kelakar.... :)

Zyma Saad said...

Kak Tie.....

Sy t`paksa delay dulup`cutian ke Melbourne tu. Kumpul Ringgit M`sia byk2....boleh bawa Kak tie sekali.
:)

Hati mmg nak pegi,Kak. Tapi kesian kat Hubby dan family sy.