30.8.09

Cabaran Hati Ku....(n3 lalat dan langau...tak rela tau)

Ini bapak lalat ye,kawan2......




Hampeh.....lalat.........langau.....

Syuhhhh,syuhhhhh,syuhhhhh......pegi jejauh sikit.

Uwaaaaaaa, tak shukeeee tau.....

Mencikkkkkk la....
Mencikkk tau....
Ada mamat dari celah bedah mana la asyik dok se-mey-es aku
dgn ayat2 jiwang 18 karat.
Katanya shukeeee kat aku......
*Weyyyyyy, aku ni mak budak la.....
Uwaaaaaaaa, lalatnyerrrr.....langaunyerrrr.
Syuhhhh...syuhhhhh...syuhhhh...pegi main jejauh
Takmo...takmo....
Nanti my hubby lastik batang hidung aku dgn buah ciku dan manggis.....
Penyek hidung aku yg tak berapa mancung nihhhhh....
Jatuh saham batang hidung nihhh....
Nampak gayanyer aku kene tukar nombor tepon aku.....
(Errrrkkkkk, ye ke nak tukar nombor tepon??)
Hmmmmm,sayang la pulak nak tukar.....
Sekarang ni aku guna nombor VIP
...........dah ada lalat yg dok tembak se-mey-es kat aku..
Kang kalau aku tukar nombor xtra VIP
Ntah lanun mana pulak yg tembak aku dgn ayat2 cinta yg tak boleh blah...
Mencikkkk tauuu....
Tak rela gituuuuu....
Huhuhuhu....
:(
p/s : Ada sesiapa yg nak tembak duit raya kat aku??? Sila la....ai rela you. Ai like it.

**OHH,BETAPA LALATNYER ITU LALAT.....BETAPA LANGAUNYER ITU LANGAU. TAK RELA U. AI HANYA SETIA PADA MY HUBBY BUCUK JE TAU.....**

16 comments:

kenari said...

iskk iskkk iskkk dari mana gamaknya si lalat tu dpt nomo tepon zyma ye. jgn di balas atau di layan sms tu, tak pasal2 nnti zyma dpt pening lalat pulak

cHeRyNa PiReS said...

glamer tul lalat nieh...sampai masuk blog...!:)

Tirana said...

Buat tak tau aje...Lain kali dapat sms dia, jangan baca, terus delete. Kalau tak layan, lama-lama dia stop la agaknya.

Zyma Saad said...

Kenari.....

Agaknya lalat tu lalat educated kot.
Pandai tembak se-mey-es sana sini.
Huhuhuhu......

Zyma Saad said...

cHeRyNa PiReS.....

Huhuhuhu.....itu lalat belum masuk aku punya blog lagi. Tapi itu lalat sgt educated sbb pandai tembak se-mey-es sana sini.
Uwaaaaaaaa,ai tak rela u.

Zyma Saad said...

Akak Tirana.....

Sy takmo layan......takmo,takmo.
Nanti my hubby tembak sy dgn senapang gajah.....berkecai sy. Tak sempat nak beraya. Takmo la....
ngeri....
Huhuhuhuhu..........

~0~ said...

Ape kata akak lastik je langau tue...kasi mampus..ahaks

Kak Long Mawar Merah said...

Apa kata Zyma tembak dia dengan spray.
kalau tak cukup ridset, spray je dengan spray lada!

Hehehe..

Tirana said...

Zyma..

Ni kak tirana punya email address

ranasari2007@yahoo.com

ONE ZABA said...

tak merdeka la tu....

Zyma Saad said...

~0~

Jom ko tolong Akak lastik langau tu. :)

Zyma Saad said...

Kak Long Mawar Merah......

Kalau spray dgn FIRE EXTANGUISHER, ok tak? Kasi padam terus.....
Huhuhuhuhu....

Zyma Saad said...

Akak Tirana....

Thanks ekkkkk.

Sy nak buat surprise kat Akak. :)

Zyma Saad said...

Onezaba.....

Mmg belum merdeka walaupun hari ini 31 OGOS. :)

Tie said...

Eh...macam mana komen kak tie tak keluar.... selalu kena telan laa..hu hu...

Zyma Saad said...

Kak Tie.....

Gamaknya ada dinosor dah makan komen Akak Tie kot...
Kekadang sy punya komen kat blog kekawan pun jd cenggitu....
Ada dinosor telan komen....

:)