19.7.09

Gedik2 Si Baju Pink


Aku la ni....tgh m`gedik. Nampak tak sinki tu? Ni kat Hair Wash Section.

Gediksssss.


Gambar aku b`gedikssss dan m`gedikssss di saloon tgh hari tadi. Kenapa aku b`gedikssss dan m`gedikssss? Sbb aku dah beli lappy baru. Ini n3 dibikin dari lappy baru ku. Cap apa itu lappy? Itu lappy cap Kucing Terbang je.
Kira ok la ekkkkk cap Kucing Terbang. Janji boleh buat n3.
Tak perlu show-off la ekkk lappy baru aku ni.
Aku dah takde $$$$ nak beli SONY VAIO...... :(

12 comments:

Tirana said...

Bestnya ada lappy baru...makin rancaklah Zyma berinternet nanti..hehehe...

kayteeze said...

Eh...baru perasan, kak tie tak de baju pink laaa..... susah nak cari yang berkenan, hehe..

Teringin nak gedik2 tapi tak pandai pulak, ekekeke.....

Zyma Saad said...

Akak Tirana....

Tak boleh nak rancak sgt b`tenet...
bulan Ramadhan dah semakin dekat, sy sibuk dgn bisnes. Persediaan bulan Ramadhan.
Byk brg yg sy kene buat utk dpt income yg kencang bulan puasa ni.
:)

Zyma Saad said...

Kak Tie...
Pegi beli cepat baju pink....kita buat BORIA.
Meh sini sy ajar cara m`gedik2....
satu jam je Akak mesti pandai. Hihihi.....

:)

~Cinta Cukulet~ said...

kak zyma..dah lama tak lawat akak hehe..sori..

bestnya dapat lappy baru :)

maza said...

abis. korang semua pakai baju pink... den lak nak pakai baju apa?

karang lain lak kalernyer tak nak lak korang geng! tak satu geng boria lah pulak..

huhuh

erk! kalau belah2 Tie tu, tak geng Dikir Barat lah tu!

uwakkk

hehehhe

Zyma Saad said...

CC.....

Hari2 Akak lawat kamu,CC.
Rindu gituuuu.......

Zyma Saad said...

Maza.....

Meh la kita beramai2 pakai baju BORIA warna pink.

pssttt : Kak Tie jadi ketua BORIA. lalalalalala.....

Mummy Dasy said...

xpe asal leh wat n3 cap ape x penting

Kujie said...

Terimakasih kerana singgah dan komen di blog Kak Jie...

Zyma Saad said...

MummyDasy....

Lappy cap Kucing Terbang....
yg penting dpt bikin n3 gituuuu.

;)

Zyma Saad said...

Kak Jie...

Singgah & lawat antara satu dgn lain kan baik. Silaturrahim tak elok diputuskan. Akak Jie take care ye. :)