17.6.09

Idea sudah mau "black-out".....Tolong!!!

Mana idea ni??
Kiri takde...kanan takde
Depan kosong.....belakang gelap.....
Idea ku sudah mau "black-out"...
Owhh,tolong!! tolong!!....
Aku ketandusan idea
Idea ku dalam kegelapan
.............
Helpppppp!!!!
(Hmmmmm, lambat lagi bulan June nak berakhir. Aku ada banyak planning. Semua dah tercatat dalam organizer aku. Nanti dah sihat dan kuat sikit, aku nak masuk Sempadan Siam......rasanya bulan Julai ni kot. Huhuuhuhu)



6 comments:

Tirana said...

Zyma...

Idea merajuk kot..tak nak datang so kena pujuk2 agar dia mahu muncul kembali..hehehe

Zyma Saad said...

Akak Tirana >

Idea pun pandai merajuk ke? Huhuhu.

:)

kayteeze said...

Hmm...kalau tak de idea, eloklah gi shopping.. bawak kak tie sekali, ekekeke.......

~Cinta Cukulet~ said...

idea pergi cuti2 malaysia la tu hehee

Zyma Saad said...

Kak Tie > Idea takde,lagi mau gi shopping ye?? Bo` Looi maaaaa(takde duit maaaaa....).

Huhuhuu....jom pegi "sleeping", cari idea. Kot2 idea terkandas atas bantal busuk.

Zyma Saad said...

~Cinta Cukulet~ > Akak dh larang idea tu jgn pegi cuti2 M`sia, tp dia pegi jugak. Degil la idea tu...