28.1.11

I`m 45

Yes....I`m 45.
Bukan umur daaaaa......
Tapi body weight. It`s terrible......
Tak s`suai dgn k`tinggin ala2 Nasha Aziz (perasannnnnnnnnn !!!) - 5'6"

Baru pulih dari demam panas a few days ago.....
Setiap sudut yg aku tengok......warna kuning je.
Rasa mcm duduk dalam washing machine yg tengah b`putar2.

Rasa mcm nak makan KFC la......boleh tambah 5kg kot.


pssssstttt : Nasha Aziz tu tinggi 5'6" ke??




19 comments:

tasekM said...

bila la aku nk ikut jejak yu ni zyma...



.

PnConfused said...

aku kalo berat 45kg mau buat pulut kuning wehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.....!!!


no aku masih sama, :)

kayteeze said...

Kak tie pun 45 kg juga.......

Err.....

25 tahun yang lampau, ekekeke....

zino said...

dah sama berat dengan hazwan hehe..dia baru 10 tahun hehe

Ku Tak Sempurna said...

aku sangat jeles hokeh!!


.
.


nah! amikla berat-berat-berat-berat aku ni

amik la. FOC :D

.
.
take care dear

Catwoman said...

tasekM @ TM :-

Alololololo, jgn la cenggitu, TM. Ai ni kalau bulih nak UP lagi berat badan. Biar nampak mcm 'buldozer' atau mcm 'backhoe'. Baru la ngancam......

Ai baru baik demam a few days ago.... tu yg jadi ghuper 'biskut kering' je. Huhuhuhuhuhuhu......

:)

Catwoman said...

PnConfused :-

Uwaaaaaaa.....jgn ko, Yang. Kang ko kene tiup angin mau terbang m`layang2. Ko jgn kurus sgt tau..... biar sedang2 je. Aku ni tgh nak UP balik berat badan mcm dolu2....at least 50kg atau 52kg.

Huhuhuhuuhu......

OK, nanti aku tembak nombor h/p aku kat ko ye, Yang.

:)

Catwoman said...

kayteeze.....

Hihihihihi....Akak Tie ni ada2 je la.
Sy ni tgh nak UP balik la berat badan sy......biar mcm 'bulldozer' atau 'backhoe' atau lori tanah ke.....

25 tahun yg lampau, Akak Tie mesti mcm Ratu Kebaya kan....???? Betul tak???

:)

Catwoman said...

Bang Zino......

Ya ampunnnnnnn......nampak sgt sy ni ringan mcm kapas. Alahaiiiiiii.....sian kat sy. Kurus kering je s`sudah demam panas !!!

:)

Catwoman said...

KTS :-

Meh sini, meh.....
Kasi lemak2 ko yg tepu lagi pekat tu kat aku. Mana tau kot2 aku ni bulih montel mcm 'buldozer' ke...'backhoe' ke.....lori tanah ke.

Alalalalalala......aku kemaruk nak montel la wehhhh, KTS.

:)

Mak Su said...

kurus sangat tu.... cuba minum susu kot kot leh membantu

maza said...

maza beratnya baru sepikul..
pinggangnya mcm secekak padi.

hahahha

DrSinga said...

45??
.
.
.
under weight..
tak best..
cer jadik kita-kita orang ni yang heavy weight.. bantam weight..

Catwoman said...

Mak Su :-

Setiap pagi & malam sy minum susu & makan keju....tapi masih belum dpt jadi "bulldoser" atau "backhoe"...
Sy ni masih lagi "biskut kering"....
Uwaaaaaaaaaaaaa............

:)

Catwoman said...

Kanda Maza :-

Apa rahsia ekau ye....??? Sila khabar kek den samo la wehhhhh....

:)

Catwoman said...

DrSinga :-

Wakakakakakaka.....tak best katanya.
Alalalalalala......

Sy dlm process nak jadi mcm Doc la.
Tapi masih lagi di tahap "biskut kering" gituuuuuuu......hihihihihi.

:)

syah shah said...

nak tambah 5KG? Nah amek kat saya, extra 10KG saya buleh kasi kat akak... Kih kih kih kih :P :P :P

mancai said...

peh apo tips jago badan tu?

mancai said...

hui... ringan tu...