24.6.10

Daddy`s Boy (Part 2)

Alhamdulillah. Syukur pd Illahi.
Hubby ku telah selamat tiba dari Tanah Suci.

Hubby dah tido selepas solat Isyak kejap tadi. Dia k`letihan dan batuk2 kecil.
Aqif tak nak b`jauhan dgn Babahnya sejak dari tadi. Now, dua b`anak tu dah tido.

Aku tak sampai hati nak pisahkan tempat tido Aqif dari Babahnya. Biasanya Aqif akan tido dlm "lokap" (katil b`pagar daaaaaaa.........), tapi malam ni aku biarkan dia tido di s`belah Babahnya. Nyenyak nampaknya tido si Debab k`sayangan ku yg sorang ni. Tak perlu b`selimut dgn kain pelekat busuk Babahnya.

S`belum dua b`anak ni tido, Aqif asyik duduk atas peha Babahnya je. Aku ajak tukar pampers pun dia buat tak tahu je. Aqif tak layan aku. Dia pura2 dakap Babahnya. Agaknya dah lama rindu kat Babahnya. Aku ajak dia ke toilet utk bersihkan dia, dia rangkul Babahnya kuat2 sambil pura2 nangis s`olah2 aku marahkan dia. Finally, Babahnya yg manage si Debab ni yg s`makin pintar dan "byk akal".

Aqif oh Aqif !!! Dia mmg sgt "Daddy`s boy"............

Tgh malam Aqif nak susu badan, for sure aku la org yg dia cari.........

19 comments:

Ku Tak Sempurna said...

babah takleh nyusukan ke?


errrr... k.. takyah jwb soalan tu

hihihi

kenari said...

mama Aqif pun rindu Babah jugak. mama Aqif pun nak manja2 dgn Babah jugak

sayangsayangibu said...

hehehe...tentulah susu gantung dekat mommy.. ;p

sayangsayangibu said...

hehehe...tentulah susu gantung dekat mommy.. ;p

julietchun said...

aqif, sila tepi sikit, mama pun nak peluk babah,ehehehehehe.

maza said...

nasib baik tak leh cabut, kalau tak for sure Aqif suruh lekatkan kat babah dia.. hehhehe

ckLah said...

Pssst, Aqief,
Bagilah peluang kat mama pulllakkkk!!!!!


:)

syah shah said...

akak cakaplah kat Aqif, mintak susu kat Babah... nanti tengok camana akal dia nak pujuk akak pulak... Imran salu gitu... Memang buat gelak aje... Hahahahahah :P :P

Itupun kalu dia tak nanges guling-guling laa... Mueheheheheheh :P :P :P

izan said...

Alhamdulillah....

Da selamat kembali.... semoga ceria2 semuanya... Aqif... oooo.. Aqif... bangun... da malam... nak susu tak.... amoi sedapnyer tido kena peluk ngan daddynyer... mummynyer.... wuppppsss... zipppp.... wachaaa... ahh..

Catwoman said...

->> KTS.......

Babahnya takde susu cap gantung mcm aku punye.......

Huhuhhuhuhu......

:)

Catwoman said...

->> Kenari.....

Takpe, kasi chance kat anak sy dulu b`manja dgn Babahnya.

Hihihihii......

:)

Catwoman said...

->>SayangsayangIbu @ SSI....

Lemak b`krim d`sukai Aqif dan Babahnya.......

Wakakakakakaka.......

:)

Catwoman said...

Julietchun....

S`mlm aku takde chance daaaaa...
Aqif konker Babahnya sorang2. Aqif tido tgh2 antara aku & Babahnya.

Tak kasi chance langsung.....

Huhuhuhuhu......

:)

Catwoman said...

Kanda Maza........

Wakakakakakaka.......ayoyoooooo, jgn cabut laaaaa. Sgt susah mau sambung balik wooooo.....

:)

Catwoman said...

CkLah.....

Takde peluang la s`mlm. Aqif konker Babahnya sorang2. Aqif tido hanya kasi montot dia je kat sy.

Bangun pagi2, kepala si Aqif kat lutut Babahnya. Kaki Aqif kat peyut muncit sy daaaaaaa.....

Huhuhuhuhu......

:)

Catwoman said...

Syah Shah.......

Huhhhhh, mau nangis b`guling2 la ini budak Debab kalau tak kasi susu badan waktu malam. WAJIB wooooo hisap susu badan waktu malam.

Aqif bangun selak baju Akak dan cari sendiri susu badan. Terer woooo......

Huhuhuhuhuhu....

:)

Catwoman said...

Kak Izan.....

Alhamdulillah. Hubby dah selamat sampai. :)

Sy takde chance s`mlm nak rapat2 dan intim2 dgn Babahnya, Aqif dakap Babahnya awal2 lagi. Aqif tido dgn Babahnya.....

Huhuhuhuhu......

:)

kakpah said...

sama2 melepaskan rindu tapi mama bagi peluang pada iqif dulu..

Catwoman said...

Kak Pah....

Hihihihih.....kasi chance kat anak dulu. Mama anytime je....

:)