9.3.10

Day 7 & 8 In Melbourne - St Kilda

Day 8 in Melbourne : St Kilda (9 March 2010)


St Kilda Old Building

St Kilda Pier - It`s very beautiful.........

St Kilda Bridge

Shops in St Kilda. I tried the hair-do in the Hair Room (actually, a saloon). It`s quite different the way they do massage on head. I learned a new lesson........


Street Artistes in St Kilda.....

Bakery in St Kilda.........


Day 7 in Melbourne : Melbourne Central (8 March 2010)


Trams (Melbourne`s public transportation) - very convenient & efficient, especially when travelling to the city.







Trams take you from various suburbs around Melbourne to and through the CBD. To ride the tram, you'll need to buy tram tickets that can be purchased at any 7-Eleven stores or from Metlink shops, or prepare a pocket full of coins (as they don't accept bills in the machine inside the tram). With the Metcard, you'll be able to use the trams, trains and buses.

This is Melbourne Central. You can "shop till drop" when you step in to the building.........




8 comments:

Jard The Great said...

kak.. lenkali bawa ku skali.. ehehe

zan-xray said...

Dah sminggu lebih dah ko dok kat Ostolia nih..
kat malaysia panas oo..

Mak Su said...

massagge kat malaysia best ker kat sinun best lagik?

mancai said...

peh..jeles nih jalan sakan tu... berapa lama lagi kat sna tu?

Catwoman said...

Jard The Great.....

Ok....nanti kita makan angin bersama2 ye, Sayang.Hihihihi....

:)

Catwoman said...

Zan-xray.....

Aku rasa malas nak beli flight ticket balik M`sia la, Zan.
Aku nak b`kawan dgn kanggaroo la pulak......huhuhuhu.

Ostolia pun panas gak....tapi ada jugak hujan bersama petir sabung -menyabung! Hihihihi....

:)

Catwoman said...

Mak Su.....

Massage di M`sia lagi best sbb kita ada cara urutan bg m`legakan k`sakitan urat saraf. Mat saleh pulak buat urutan ala2 spa.... manja gitu.

Huhuhuhu....

:)

Catwoman said...

mancai.....

Aku pun tak pasti berapa lama lagi aku akan "m`hilangkan diri" di tempat org...aku mmg cenggini,bro.
Kalau aku rasa nak "m`hilangkan diri" lama2, lama la aku "hilang".
Kalau kejap je, kejap je la aku "hilang"......aku mmg cenggini.

Huhuhuhuhu......

:)