10.11.09

Selamat Pengantin Baru To Me

Wahai rakyat jelata sekalian......aku ada pengumuman. Aku nak jemput uols ke majlis bersanding aku. Datang tau.
Aku nak naik pelamin sekali lagi.....ehhh,bukan la.
Nihhhh tgk invitation card ni betul2.
Buka mata luas2.

Taraaaaaaaaaaa....
Aku terima invitation card dari PARLIMEN MALAYSIA utk MAJLIS MAKAN MALAM SEMPENA SAMBUTAN JUBLI EMAS PARLIMEN MALAYSIA.
Ada sesiapa yg nak ikut aku pegi tak????
Tapi mesti ada title Dato/ Datin, Dato` Seri/ Datin Seri.

Mata tu tak payah nyibuk tgk baju merah aku yg m`rapu ttg diet tak m`jadi tu. Buang karan je......DIE anyway!!!!


Tarikh : 11 Dec 2009 (Jumaat).
Masa : 8:30 malam
Venue : Kuala Lumpun Convention Cntr.
Amvoiiiii....nak jugak tunjuk jari dan kuku.


Tuuuuu, nampak tak ada tulisan DATO S***.
Siapa la gamaknya tuuuu....Dato S gituuuuu.
Adakah aku ni isteri seorg DATO?? Hmmmmm....lalalalala.
Kalau jadi isteri DATO mmg best nihhhh....
Datin Zyma. Ok ke??? Tungguuuu......(tapi kene buat jasa byk2 utk negara la)
Panjang sungguh invitation card dari Parlimen M`sia nihhhh....
ishhhh, tak larat nak baca daaaaa.

Siap kasik ATUR CARA MAJLIS.
Abg Jeeb bersama isteri t`cintanya (Kak Ros) pun dtg tau.
Aku tak mo pegi la cenggini......boleh ke cenggitu???


Paper pink nihh saje je aku nak enterprame dlm sini.
Kasik nampak semak sikit.


So, ada sesiapa yg nak follow aku dari belakang ke??
Aku mewakili DATO S......OK ke??
Dia kan the very the busy one maaaaaa.....



p/s : Aku bahagia sebab aku bahagia laaaaaaa........dah la dpt invitation utk ke Majlis yg grand bangat gituuuu. Wallahhhhh....

p/s : Aku bahagia sgt2 sekarang nihhh....macam dlm citer drama " Ku Sentuh Cintamu" (kalau tak salah aku, Rosyam Nor dan Rita Rudiani yg berlakon dlm drama tu,kan).

p/s : Aku tgh senyum bahagia nihhhh......sbb bahagia laaaaaa.
Ishhhhh, berapa kali nak ulang. Aku bahagia sgt.

Dahhh, nak tido nihhh.... nite! nite!
:-)


































18 comments:

sI tEDI said...

aku pun nak bahagia... bilalah boleh bahagia.. ekekkeke

panjang bebenor kad tu!

Mummy Dasy said...

nak ikutttttttt

Na Shari said...

Salam sis,

Semoga kebahagiaan sis berkekalan hingga ke akhir hayat...

maza said...

pasal baju merah tu...
huhuhu

apa mcm mata maza boleh tembus semacam jerk ni.. tak perasan lak ada kad jemputan tu.. heheheh

hati2 na zyma.. hehehehe

~0~ said...

wah...sonoknya...

Dato S...akak ke Dato S tue?

syah shah said...

sampai dah habis entri ni saya baca, masih tercari-cari apakah kesinambungan antara tajuk entri dan isinya... Kui kui kui kui :P :P

Dato S***?? Tok Ti yang nyanyi-nyanyi ituka?? Hohohohohohoh :P :P

Mak Su said...

wahh... ini sudah bagus. mesti cari baju yg happening skit :)

Zyma Saad said...

Si Tedi....

Kita semua boleh bahagia,Sayang.
Carilah kebahagiaan itu di mana2..
pasti ada.

:)

Zyma Saad said...

Mummy Dasy....

Jommmmmm.....

:)

Zyma Saad said...

Na Shari....

Terima kasih,Sayang.
Doakan buat Akak ye....

:)

Zyma Saad said...

Kanda Maza....

Yannadey....
Amvoiiii, mata tuuuuuu.
Meh sini den korek2 bijik mata ekau tu.
Huhuhuhuhu......

:)

Zyma Saad said...

~0~....

Bukan Akak la.....
Dato Siti, OK ke???
Hihihihihi.....

:)

Zyma Saad said...

Syah Shah....

Ko tlg buatkan kesinambungan n3 yg selanjutnya utk Akak ekkkk.
Letih la nak fikir...
Huhuhuhuhu....

Dato S tu adalah Dato Siti Situ Sinun. Hahahahaha....

Zyma Saad said...

Mak Su....

Kalau ada baju yg happening...sy pakai mesti jadi happy dan pening,kan. Pening2 lalat....
Hahahaha....

:)

Tie said...

Amboi.... memang sah-sah pokcik Maza tu tak baca langsung entry Zyma ni.

Matanya hanya terpaku tengok baju merah zyma tu, waaakakaka.....

ONE ZABA said...

tu tanda-tanda musim orang kawin le...musim salam berkaut namanya.

Zyma Saad said...

Kak Tie....

Meh kita korek bijik mata Kanda Maza. Huhuhuhu.....

:)

Zyma Saad said...

Cik One Z.....

Ya, betul tu.
Salam berkaut gituuuuuu....

:)