20.9.09

Kad Raya Untuk Semua Teman Blogger (Sticky Mode n3)

**Please scroll down for NEW N3. TQ. **




Sila la amik Kad Raya yg tak seberapa ini dan tempek kat blog uols. Ini aje lah yg aku mampu lakukan utk uols.



**Selamat Menyambut Hari Raya Aidil Fitri. Maaf Zahir Dan Batin. Maafkan segala salah dan silap ku, sengaja atau tidak sengaja. Semoga lebaran yg bakal m`jelma ini lebih b`makna utk kita semua, Insya Allah.**

32 comments:

kenari said...

tq tq tq...sy ambik kad raya ni n bawak balik ke rumah di seberang jalan sinunnn. Salam aidil fitri utk zyma sekeluarga

eriey said...

mekaseh..dtg nk kutip kad raya nih..he3

cHeRyNa PiReS said...

ohhh...sangat cantik! akan ku letakkan di dalam blog ku nanti...mari mengumpul kad raya:)

Tirana said...

Terimakasih atas ingatan..Nanti kak tirana ambik.

en_me said...

thanx for d kad raya tewww.. chantekkk .. selamat hari raya jugerr

syah shah said...

Selamat hari raya kak.. :D :D

maza said...

Selamat hari raya juga...

wah! mood raya dah sampai ke umbun2 kepala yea zyma? wakakakka

izan said...

Assalamualaikum Zyma.

terima kasih kad raya tuk k zan ni. Ampun dan maaf diminta jika ada kekasaran atau kesilapan yg k zan dah buat ye. semoga ceria di Aidilfitri nanti ..........

k zan datang masa raya cina nanti.. insyaAllah k zan sms dulu nanti ye... sebab nak terus dari sana ke kelantan gitu... (jika tiada apa aral..)

Abg Din said...

terima kasih.

abgdin dah collect.....

:D

ku tak sempurna said...

thank you..

duit raya takde ke??
hikhikhik

Zyma Saad said...

Kenari....

Wanekem....sila la sila. Amik la bawak balik ke rumah. Gantung leklok tau.

Salam Aidil Fitri utk awak jugak. :)

Zyma Saad said...

Eriey....

Sama2. Sila la kutip KAD RAYA. Duit raya takde tau.....ngeh...3x

Zyma Saad said...

Cheryna Pires....

TQ so much!!! Tempek dlm blog tu leklok.
Jom kita kumpul DUIT RAYA pulak lepas ni!!! Hihihihi... :)

Zyma Saad said...

Akak Tirana.....

Sama2,Akak. Sila amik KAD RAYA tu....gantung leklok tau. huhuhuhu.

Zyma Saad said...

en_me....

U`r welcome. :)
Selamat Hari Raya 2 u 2.

Zyma Saad said...

Syah Shah....

Selamat Hari Raya 2 u 2,Dear.

Hati2 memandu nanti balik ke kampung tau. :)

Zyma Saad said...

Kanda Maza....

Selamat Hari Raya 2 u 2.

Mood raya den belum sampai ke ubun2 laie. Mood raya tu baru sampai kat colah2 sayap kiri kanan den jo tau.....
Huhuhuhu.....

Zyma Saad said...

K.Izan....

U`re welcome.
Akak takde buat salah apa2 pun dgn sy. K.Izan seorg yg baik....mana mungkin sy marah kat Akak. Cuma sy bz, kekadang tu tak semua blog kwn2 sy dpt terjah.

**Nanti jika Akak dtg ke Alor star, inform sy ye. :)

Zyma Saad said...

Abg. Din.....

Ponnnnn,ponnnnn...

Tempek leklok tau. Nanti kita buat contest siapa dpt kad raya paling byk utk Raya Puasa 2009.
Lalalalala......

Zyma Saad said...

KTS....

Duit raya takde....tapi kan, KAD RAYA ade. Ko amik la dan balik tempek kat blog ko cantik2 ye.

Nanti la aku kirim kan sesuatu utk teman2 blogger yg belum terima apa2 lagi dari aku. Lepas raya la ekkkk. :)

atie said...

samat ari raya....
i've change the link...mari dtg lawat

Zyma Saad said...

Hye Atie....

Nanti sy follow-up ur new link ye...sabar tau!!!

Selamat Hari Raya 2 u 2. :)

Tijah said...

mekasih nok. nati mak tampal kat sumer tingkap umah mak yer...

Zyma Saad said...

Tijah....

Ko boleh tampal gak kat rumah jiran tetangga ko tu. Kelassss gituuu!!

Wawa_Nadwa said...

Salam kak..
wawa dtg nk amek kat raye nih..
hee..
wawa amek tau.
macehh!!~

selamat hari raye.
=P

Zyma Saad said...

Wawa....

Sila la amik kad raya tu ye....
Tiada sebarang charge tambahan yg dikenakan. Hihihihihi....

Selamat Hari Raya 2 u 2,Dear. Take care. :)

ONE ZABA said...

Selamat Hari Raya, maaf jika ada terkasar atau terburuk tulisan. moga gembira menyambut syawal.

Zyma Saad said...

One Zaba....

Kita kira 0-0 la ekkk. Seri.
Alaaaa ko takde dosa dgn aku la.
Aku mohon maaf dari ko jugak jika aku selalu mintak biskut raya barang sebalang dua.

Selamat Menyambut Hari Raya Aidil Fitri.

Kak Long said...

Salam Zyma...
Puas kak long jalan terengsot2 datang kat sini (tenet macam siput sedut....) sebab datang nak ambil kad raya nih...
Terima kasih..
Selamat hari raya!

Zyma Saad said...

Kak Long.....

Hihihihi....jgn la tumpang siput sedut tu. Mmg la lambat.

Sila amik KAD RAYA tu ye... :)

Selamat Hari Raya Aidil Fitri utk Kak Long jugak. Maaf Zahir & Batin ye. :)

Jard The Great said...

slamat ari raya kak.. ehehe... baru skang sempat nk singgah blog kak.....

Zyma Saad said...

Jard....

Selamat Hari Raya 2 u 2....
:)