5.7.09

Pengumuman! Pengumuman!

Sila beri perhatian.

Tempoh hari aku cakap nak buat Butik on-line pada awal Julai 2009 kat uols,kan.

Actually, aku akan lancarkan dalam bukan Julai...tarikh belum ada lagi. Aku minta maaf di atas kesulitan yang tak dapat dielakkan.

4 comments:

Tirana said...

Zyma...

Take your time..Dah betul2 bersedia nanti baru buka ye..

kayteeze said...

Sibuk sangat ke ? Tak apa laa... slow and steady. :)

Zyma Saad said...

Akak Tirana...

Sy bz sejak dua menjak ni. Dah tu bila balik dari salun, kene masak utk family lak. Iron baju utk keje la. Basuh & ampai baju la. Sy tak pandai suruh org buatkan utk sy.
Sy rasa tak selesa kalau org buat semua tugas ni utk sy.
That`s why, byk perkara sy manage sendiri. Mcm2 ado...

:)

Zyma Saad said...

Kak Tie...

Yes,I am.
Slow & steady...yes! yes!.

:)